Messi için bomba iddia! O da Ronaldo gibi Ocak ayını bekliyor

Paris Saint-Germain'de oldukça verimli bir sezon geçiren Lionel Messi hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Avrupa'daki spor basını bu iddia ile çalkalanırken, 'Ronaldo gibi Messi de Ocak 2023'ü mü bekliyor?' sorusu öne çıktı.

Messi için bomba iddia! O da Ronaldo gibi Ocak ayını bekliyor
Messi için bomba iddia! O da Ronaldo gibi Ocak ayını bekliyor
GİRİŞ 29.10.2022 16:49 GÜNCELLEME 29.10.2022 16:49

                         
Haber 7 - Spor Servisi

Futbolda Dünya Kupası arasına az bir süre kaldı. 32 ülke ve yüzlerce futbolcu, 18 Kasım'da Katar'daki turnuvaya katılım sağlayacak. Milyonlarca futbol tutkunu da heyecan dolu karşılaşmaları ekranlardan takip edecek.

Ancak Dünya Kupası molası, futbolcular için 'ulusal görev' anlamı dışında başka kapılara da çıkıyor. Ocak 2023'te başlayacak ara transfer dönemi öncesindeki en pahalı vitrin olarak da değerlendirilebilir.

Paris Saint-Germain'in Arjantinli emektar yıldızı Lionel Messi de Dünya Kupası'nın dikkat çeken aktörlerinden biri. Messi, öncülü Diego Armando Maradona gibi ülkesine Kupa götürme niyetinde.

Fakat bunun dışında kariyerini de düşünüyor. Avrupa'da ortaya atılan iddialar, bunu kanıtlar nitelikteydi.

O DA RONALDO GİBİ OCAK AYINI MI BEKLİYOR?

İspanya, İngiltere ve Fransa'daki spor basını, Lionel Messi'nin Ocak 2023'te önemli bir karar vereceğinin altını çizdi.

Hal böyle olunca gözler Cristiano Ronaldo'nun planına çevrildi. Manchester United'da verimsiz bir sezon geçiren Cristiano'nun takımdan ayrılması gündemdeydi. 

Ronaldo'ya bir kötü haber daha! Bavulunu hazırlamıştıRonaldo'ya bir kötü haber daha! Bavulunu hazırlamıştı

Her ne kadar kadro dışı uygulaması sona erse de, hatta Ronaldo golle takımına geri dönse de Portekizli yıldızın Ocak 2023'te ayrılacağı iddia ediliyordu.

Buna benzer bir durum Lionel Messi için de söz konusu.

ESKİ TAKIM ARKADAŞI GİZEMİ BOZDU

Bir dönem İspanya'nın orta alandaki aklı olarak nitelendirilen Andres Iniesta, Arjantin menşeili TyC Sports'a önemli açıklamalarda bulundu. 

Iniesta: "Barça'ya geri dönmek asla kolay değil, ama Messi Barcelona'ya geri dönecek. Bu çok büyük bir olasılık" diye konuştu. 

Messi ve Iniesta

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne bir kez daha grup aşamasından veda eden Barcelona'da Lionel Messi sesleri yükselmişti. Başkan Joan Laporta'nın da bu transfer için devrede olduğu biliniyor.

LAPORTA, KUM SAATİNİ OCAK 2023'E KURDU

Bir önceki yıl yeniden FC Barcelona'nın başkanlığına seçilen Joan Laporta, takımın yaşayan efsanelerinden Lionel Messi'yi transfer etmek istiyor. 

İspanya menşeili AS'ta çıkan bir haberde, Laporta'nın Ocak 2023'ü beklediğini ve ilk işinin Messi'yle sözleşme imzalamak olacağı iddia edildi.

Lionel Messi

Ancak Arjantinli yıldızla sözleşme yapmak o kadar da kolay görünmüyor. PSG ile Barcelona arasındaki kamuoyuna yansıyan tartışmalar ve Lionel Messi'nin Paris'teki olumlu gidişatı, şimdilik bunun en büyük engelleri arasında.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz