Beşiktaş Serik Belediyespor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası!

Ziraat Türkiye Kupası'nın 4'üncü turunda Süper Lig ekibi Beşiktaş, TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Serik Belediyespor'la rekabet edecek. Peki Beşiktaş Serik Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Serik Belediyespor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası!
Beşiktaş Serik Belediyespor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası!
GİRİŞ 25.10.2022 14:07 GÜNCELLEME 25.10.2022 14:07

Ülkemizin en çok takip edilen futbol organizasyonlarından Ziraat Türkiye Kupası'nda 4'üncü tur eşleşmeleri belli oldu. Turnuvaya 4'üncü turdan katılım sağlayan Beşiktaş, TFF 2. Lig ekibi Serik Belediyespor'la eşleşti. Diğer taraftan karşılaşmaların ne zaman oynanacağına dair bilgi de kamuoyu ile paylaşıldı. Peki Beşiktaş Serik Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ SERİK BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Futbol tutkunlarının büyük bir merakla beklediği Beşiktaş Serik Belediyespor maçının 9, 10 veya 11 Kasım tarihlerinde oynanması tahmin ediliyor.

Valerien Ismael

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tarih açıklaması henüz yapılmazken, bu bilginin de önümüzdeki günlerde netlik kazanması düşünülüyor. Diğer taraftan karşılaşmaya Beşiktaş, Vodafone Park'ta ev sahipliği yapacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Süper Lig ekibi Beşiktaş ile TFF 2. Lig takımlarından Serik Belediyespor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçı, A Spor kanalında ekrana gelecek.

Ayrıca A Spor kanalının resmi internet sitesinden ve YouTube kanalından da maç yayını yapılacağı bilgisi mevcut. 

Bunun haricinde TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz