Ofspor hangi ligde? Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde Ziraat Türkiye Kupası'nın 4'üncü tur kura çekimi tamamlandı. Galatasaray'ın bu turdaki rakibi ise Ofspor oldu. Peki Ofspor hangi ligde yer alıyor?

Ofspor hangi ligde? Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi!
Ofspor hangi ligde? Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi!
GİRİŞ 23.10.2022 15:09 GÜNCELLEME 23.10.2022 15:09

Trabzon bölgesinin takımlarından Ofspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın 4'üncü turunda Süper Lig ekibi Galatasaray ile eşleşti. Üçüncü turda 2. Lig ekibi Balıkesirspor'u mağlup etmesini bilen kulüp tüm dikkatlerini üzerine çekmişti. Çoğu otorite tarafından sürpriz eleme şeklinde nitelendirilen bu sonucun akabinde Ofspor, şimdi Galatasaray'ın rakibi oldu. Peki Ziraat Türkiye Kupası'ndaki yolculuğu ile öne çıkan Ofspor hangi ligde yer alıyor?

OFSPOR HANGİ LİGDE?

Trabzonspor ve 1461 Trabzon FK ile birlikte kenti profesyonel liglerde temsil etme başarısı gösteren diğer ekip Ofspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alıyor.

Renkleri Bordo-Mavi olan kulüp, bu sezon 7 maça çıkarken sadece 1 kez galip gelip; 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşadı.

Balıkesirspor Ofspor maçından bir fotoğraf

Ofspor, bir önceki sezon TFF 3. Lig Play-Off yarı finaline kadar yükselmiş fakat bu etapta Fethiyespor'a yenilerek final ümitlerini rafa kaldırmıştı.

OFSPOR'UN STADI

Resul Delireisoğlu idaresinde çalışmalarını sürdüren Ofspor, evi olarak Of İlçe Stadyumu'nu kullanıyor.

Denize sıfır oluşu ve konumu itibariyle dikkatleri üzerine çeken bu mekanda, 3 bin 24 kişi aynı anda karşılaşmayı takip edebiliyor.

Of İlçe Stadyumu

44 bin 212 kişinin yaşadığı ilçenin en büyük kulübü olarak da bilinen Ofspor'da, hemen hemen çoğu iç saha karşılaşması tıklım tıklım dolu tribünlerle oynanıyor.

OFSPOR BAŞKANI

1968 yılında temelleri atılan ve faaliyete geçen Ofspor'un başkanlık görevini Olcay Saral sürdürmektedir. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz