Caner Erkin bu sezon kaç asist yaptı?

İlerleyen yaşına karşın Fatih Karagümrük'te ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin, bugünkü Hatayspor maçında hanesine 2 asist daha yazdırdı. Peki Caner Erkin bu sezon kaç asist yaptı?

Caner Erkin bu sezon kaç asist yaptı?
Caner Erkin bu sezon kaç asist yaptı?
GİRİŞ 21.10.2022 18:05 GÜNCELLEME 21.10.2022 18:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu yıl Fatih Karagümrük formasıyla ikinci sezonuna başlayan Caner Erkin, gol yollarındaki katkısıyla Andrea Pirlo'nun takdirini topladı. Sol kanadı verimli bir şekilde kullanıp ceza sahasına kestiği ortalarla rakip takımların önlem aldığı oyuncu, asist krallığının da zirvesinde bulunuyor. Peki Caner Erkin bu sezon kaç asist yaptı?

Bu golü hatırladınız mı? Fotoğraftaki top Tunuslu sahibine servet kazandıracak! Bu golü hatırladınız mı? Fotoğraftaki top Tunuslu sahibine servet kazandıracak!

CANER ERKİN KAÇ ASİST YAPTI?

Türk futbolunun yakın tarihinin önemli figürlerinden Caner Erkin, Süper Lig 2022-2023 sezonunda görev aldığı 9 maçta 6 kez asist yaptı.

Caner Erkin ile Volkan Demirel

Caner, Alanyaspor; Beşiktaş, MKE Ankaragücü ve Giresunspor maçlarında 1'er kez, Hatayspor maçında da 2 kez skora katkı sağladı. Bu açıdan bakıldığında toplam 6 asistle Fenerbahçeli Lincoln Henrique'yi 2 farkla geride bıraktı.

55 yıldır oynuyor, hedefi dünya tarihine geçmek! Oğullarını eskiten Şerif amca, şimdi torunlarını bekliyor55 yıldır oynuyor, hedefi dünya tarihine geçmek! Oğullarını eskiten Şerif amca, şimdi torunlarını bekliyor

ASİST KRALLIĞI LİSTESİ

  1. Caner Erkin (6) - Fatih Karagümrük SK

  2. Lincoln Henrique (4) - Fenerbahçe

  3. Wout Weghorst (4) - Beşiktaş

  4. Tolga Ciğerci (3) - MKE Ankaragücü

  5. Efecan Karaca (3) - Alanyaspor

  6. Serdar Dursun (2) - Fenerbahçe

  7. Ebrima Colley (2) - Fatih Karagümrük SK

  8. Patrick van Aanholt (2) - Galatasaray

  9. Enner Valencia (2) - Fenerbahçe

  10. Mame Thiam (2) - Kayserispor

İlk 10 futbolcunun yer aldığı listede Fenerbahçe'den 3, Fatih Karagümrük'ten 2; Alanyaspor, Galatasaray, Kayserispor, MKE Ankaragücü ve Beşiktaş'tan 1'er isim bulunuyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Caner Fener maclarında tersine asist yapıyor. Onunda sayalım.
    Cevapla