ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları, grup aşamasındaki 3'üncü sınavını ABD karşısında verecek. Peki ABD Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 05.10.2022 16:41 GÜNCELLEME 05.10.2022 16:41

Dünya Voleybol Şampiyonası'nın birinci etabında B Grubu'nu 1'inci sırada tamamlayan Filenin Sultanları, yolculuğunu 2'nci etaptaki F Grubu'ndan sürdürüyor. Sultanlar buradaki 3'üncü randevusunda ABD ile kozlarını paylaşacak. Peki ABD Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

ABD TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Voleybol tutkunlarının büyük bir merakla beklediği ABD Türkiye maçı, 7 Ekim Cuma günü saat 18:30'da başlayacak. Bu karşılaşmaya Polonya'nın Lodz kentindeki Atlas Arena ev sahipliği yapacak. Ülkenin en büyük spor tesisi olan bu mekan, aynı anda 13 bin kişiden daha fazla insanı ağırlayabiliyor.

Filenin Sultanları

HANGİ KANALDA?

F Grubu'nun en kritik karşılaşması olarak görülen ABD Türkiye maçı, TRT Spor YILDIZ kanalında ve TRT Spor YILDIZ kanalının internet sitesinde ekrana gelecek. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI KADROSU

Simge Aköz (Libero)

Cansu Özbay (Pasör)

Saliha Şahin (Smaçör)

Hande Baladın (Smaçör)

Meliha İsmailoğlu (Smaçör)

Elif Şahin (Pasör)

Meryem Boz (Pasör Çaprazı)

Eda Erdem (Orta Oyuncu)

Ayçin Akyol (Orta Oyuncu)

Derya Cebecioğlu (Smaçör)

Zehra Güneş (Orta Oyuncu)

Aylin Acar (Libero)

İlkin Aydın (Smaçör)

Ebrar Karakurt (Pasör Çaprazı)

Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz