İngiltere Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!

UEFA Uluslar Ligi'nde haftanın merakla beklenen bir diğer karşılaşması İngiltere ile Almanya arasında oynanacak. Peki İngiltere Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

İngiltere Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!
İngiltere Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!
GİRİŞ 24.09.2022 14:54 GÜNCELLEME 24.09.2022 14:54

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta kapanış karşılaşması İngiltere ile Almanya arasında oynanacak. İtalya'ya 1-0 yenilen İngilizlerin B Ligi'ne düşmesi kesinleşirken, Gareth Southgate'in ekibi ufuktaki mücadeleye yoğunlaştı. Grupta art arda kötü sonuçlar alan Almanya da kapanışı galibiyetle kapmak istiyor. Peki İngiltere Almanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi!

İNGİLTERE ALMANYA MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa futbolunun iki güçlü temsilcisi İngiltere ile Almanya arasındaki UEFA Uluslar Ligi maçı, 26 Eylül Pazartesi günü saat 21:45'te başlayacak. Tarihi Wembley Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı müsabakayı on binlerce taraftarın tribünden takip etmesi bekleniyor. Öte yandan bu mücadelenin akabinde UEFA Uluslar Ligi maratonu her iki ekip için de son bulacak.

HAKEMLER

Danny Makkelie

Hessel Steegstra

Jan de Vries

Sander van Der Eijk

Pol van Boekel

Jeroen Manschot

Hakem Danny Makkelie

MAÇ HANGİ KANALDA?

Gareth Southgate'in çalıştırdığı İngiltere ile Hans-Dieter Flick idaresindeki Almanya'nın oynayacağı maç, S Sport2 kanalında ve S Sport Plus uygulamasında yayınlanacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakanın sonucunu ve son gelişmeleri tam zamanında öğrenebilirsiniz.

A LİGİ 3. GRUP'TA SON DURUM

Macaristan: 10 Puan

İtalya: 8 Puan

Almanya: 6 Puan

İngiltere: 2 Puan

6'ncı maçlar öncesinde oluşan son tabloya bakıldığında İngiltere'nin B Ligi'ne düştüğü, Almanya'nın da Finaller şansını kaçırdığı görülüyor. İtalya ile Macaristan ise, bir üst tura yükselebilmek için Pazartesi günü rekabet edecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz