Nantes, Mostafa Mohamed'i alacak mı? Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu ne kadar?

Galatasaray'ın Nantes'e satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed, performansıyla teknik heyetin takdirini topladı. Peki Fransız ekibi, Mostafa'yı alacak mı? İşte, Mısırlı futbolcunun satın alma opsiyonu bedeli!

Nantes, Mostafa Mohamed'i alacak mı? Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu ne kadar?
Nantes, Mostafa Mohamed'i alacak mı? Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu ne kadar?
GİRİŞ 21.09.2022 18:58 GÜNCELLEME 21.09.2022 19:18

Galatasaray'ın büyük umutlarla Mısır ekibi Zamalek'ten kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, yaz transfer döneminde FC Nanstes'e kiralandı. Sarı-Kırmızılılarda bir türlü beklentileri karşılayamayan Mohamed, yeni takımında şimdiden teknik heyetin gözüne girmeyi başardı. Ligue 1 ve UEFA Avrupa Ligi performansıyla Antoine Kombouare'den geçer not alan Mısırlı, kulübün daimi oyuncusu olabilir. Nitekim satın alma opsiyonuyla kiralanması bunun yolunu açıyor. Peki, Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu ne kadar?

Cristiano Ronaldo'nun reklam geliri dudak uçuklatıyor! Tek paylaşımdan...Cristiano Ronaldo'nun reklam geliri dudak uçuklatıyor! Tek paylaşımdan...

PERFORMANSIYLA GÜNDEME OTURDU

Galatasaray'da forvet hattının Bafetimbi Gomis ve Haris Seferovic'le güçlendirilmesinin akabinde 3'üncü santrfor konumuna düşen Mostafa Mohamed, soluğu Fransa'da aldı.

Nantes'e bir yıllığına kiralanan Mısırlı, 5 gole katkısıyla Avrupa'da ve ülkesi Mısır'da gündem oldu. Ligue 1'de 2 gol atıp 2 asist yapan forvet, Avrupa Ligi'nde attığı golden ötürü takımın tarihine geçti.

Mostafa Mohamed ile Kerem Aktürkoğlu

20 yıldır Avrupa Kupalarına katılım sağlayamayan Nantes'de uzun bir aradan sonra ilk golü milli futbolcu kaydetti.

Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022Voleybol Kadın Milli Takımı Kadrosu | Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası 2022

Sarı-Kırmızılı ekip de transfer döneminin kapanmasından bir gün önce Mauro Icardi'yi renklerine bağlayarak forvet hattına 3'üncü ismi yeniden eklemlemiş oldu.

NANTES, MOHAMED'İ İSTİYOR

24 yaşındaki Mostafa Mohamed, fiziği; hızı ve son vuruş kabiliyetiyle Nantes heyetinden tam puan aldı.

Takımın teknik direktörü Antoine Kombouare, Mohamed'in alınması yönünde yönetimden talepte bulunurken; ekibin sezon sonunu beklememesi düşünülüyor.

Teknik Direktör Antoine Kombouare

Nantes, Haziran 2023'e kadar satın alma opsiyonunu kullanarak Mısırlı futbolcuyu transfer etme hakkına sahip.

MOSTAFA MOHAMED'İN SATIN ALMA OPSİYONU NE KADAR?

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu için FC Nantes'ten 5 milyon 750 bin Euro değerinde rakam belirledi.

Daha önce 4 milyon Dolar ödeme yapıp Zamalek'ten oyuncuyu transfer eden Cimbom, benzer bir senaryo ile Mostafa'yı Avrupa ekibine gönderebilir.

Mostafa Mohamed, Lens karşısında

Nantes tarafının da bu rakamı beklenen tarihten daha önce ödeyip Mısırlı futbolcunun bonservisini alması tahmin ediliyor.

Transfermarkt'te güncel değeri 6,5 milyon Euro olan oyuncu, Mısır Milli Takımı ile 21 maça çıkarken 4 kez fileleri sarsmıştı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz