Chelsea Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de 8'inci haftanın dikkat çeken müsabakalarından biri Chelsea ile Liverpool arasında oynanacak. Geçtiğimiz hafta İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümünden ötürü liglere bir hafta ara verilmişti. Ertelenen maçların 7'si bu hafta düzenlenecek. Peki, Chelsea Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Chelsea Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Chelsea Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 16.09.2022 18:57 GÜNCELLEME 16.09.2022 18:57

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonlarından İngiltere Premier Lig'de 8'inci hafta heyecanı yaşanıyor. Normal takvimde geçtiğimiz hafta oynanması gereken müsabakalar, 2. Elizabeth'in Balmoral Kalesi'ndeki ölümünden ötürü bir haftalığına ertelenmişti. Takvimdeki 7 müsabaka bu hafta düzenlenecek şekilde planlandı. On binlerce futbol tutkununun takip etmesi beklenen Chelsea Liverpool maçı da oynanacak şekilde planlandı. Peki, Chelsea Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

CHELSEA LİVERPOOL MAÇI NE ZAMAN?

İngiltere Premier Lig'de haftanın öne çıkan mücadelelerinden Chelsea Liverpool maçı, 18 Eylül Pazar günü saat 18:30'da başlayacak. Londra'daki Old Trafford, bu rekabete ev sahipliği yapacak. 74 bin 879 kişi kapasiteli mekanda hem Chelsea hem de Liverpool taraftarı takımlarını destekleyecek. 

Mason Mount

MAÇ HANGİ KANALDA?

Chelsea ile Liverpool arasındaki İngiltere Premier Lig 8. Hafta karşılaşması beIN Sports'ta ekrana gelecek. Ayrıca beIN Connect uygulaması üzerinden de maç yayını yapılacak. Uydu ve internet yayıncılığı arasındaki sinyal gönderim farkı sebebiyle her iki yayın arasında 30-40 saniyelik bir fark oluşması bekleniyor.

AVRUPA'DAN DÖNDÜLER!

Thomas Tuchel'in flaş ayrılığından sonra Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde sahne alan Chelsea ve Jürgen Klopp'un takımı Liverpool, hafta içi grup etabının ikinci sınavlarını verdi.

Mohamed Salah

Maviler, içerde Avusturya Bundesliga ekibi RB Salzburg ile berabere kalırken Liverpool, Ajax'ı 2-1'lik skorla geçmesini bildi. Liverpool Salı günü, Chelsea ise Çarşamba günü Avrupa'da rekabet etti. İki takım bu kez Londra'da son derece kritik 3 puanı alabilmek için sahaya çıkacak.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Graham Potter'in göreve geldiği Chelsea'de, Liverpool maçı öncesi herhangi bir eksik bulunmuyor. Liverpool'da ise Konate, Keita; Jones, Henderson, Oxlade-Chamberlain ve Fabio Carvalho sakatlıklarından ötürü kadroda yer almayacak. 

CHELSEA İLE LİVERPOOL ARASINDAKİ MAÇLAR!

Ada futbolunun iki köklü ekibi olarak görülen Chelsea ile Liverpool, bugüne dek 140 kez yeşil çim üzerinde mücadele etti. Bu karşılaşmaların 44'ünü Maviler kazanırken 64 maçta Liverpool galip geldi. 32 maçta da eşitlik bozulmadı. Chelsea 140 maçta rakip fileleri 197 kez havalandırırken kalesinde 226 gol gördü. İki ekibin mücadelesini ortalama 40 bin seyirci takip etti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz