AS Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki temsilcimiz Trabzonspor, üçüncü maçını AS Monaco ile oynayacak. Kırmızı-Beyazlı Monaco, Stade Louis II'de Bordo-Mavilileri ağırlayacak. Grup liderliğini doğrudan etkileyecek müsabakanın tarihleri de belli oldu. Peki, AS Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

AS Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
AS Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 15.09.2022 21:10 GÜNCELLEME 15.09.2022 21:10

Dünyanın en çok takip edilen futbol organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasının üçüncü haftasına geçildi. Turnuvanın dikkat çeken ekiplerinden AS Monaco, 3'üncü haftada temsilcimiz Trabzonspor'u evi Stade Louis II'de ağırlayacak. Aleksandr Golovin, Takumi Minamino ve Wissam Ben Yedder gibi isimleri kadrosunda bulunduran Monaco, Bordo-Mavililerle grup liderliği için mücadele edecek. Peki, AS Monaco Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 sezonu fikstürü ve maç tarihleriTrabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 sezonu fikstürü ve maç tarihleri

AS MONACO TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Fransa Ligue 1'in güçlü ekibi AS Monaco ile Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı, 6 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te oynanacak. Karşılaşmayı Monaco ve Trabzonspor taraftarları tribünden takip edecek.

Jens Stryger Larsen

MAÇ HANGİ KANALDA?

AS Monaco Trabzonspor maçı ülkemizde EXXEN uygulaması üzerinden ekrana gelecek. Akıllı TV, telefon ve bilgisayar gibi teknolojik araçlarla erişim sağlanan EXXEN uygulamasına yönelik daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriğimize göz atabilirsiniz. Bunun dışında müsabakanın canlı anlatımı TÜMSPOR sayfası üzerinden yapılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

AS MONACO NASIL BİR TAKIM?

Yıllar önce aldığı yatırımlarla Fransa'nın üst sıralara oynayan takımı olarak kayıtlara geçen ekibi AS Monaco, önceki yılı 3'üncü sırada tamamladı. Yeni sezonu UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi elemeleri ile açan Kırmızı-Beyazlılar, üçüncü eleme turunda PSV Eindhoven'a yenilerek yoluna Avrupa Ligi'nden devam etti.

AS Monaco

Monaco Prensliğini temsil eden takım, yaz transfer döneminde Aurelien Tchouameni'yi, Sofiane Diop'u, Pavlovic'i ve Pellegri'yi 117 milyon Euro karşılığında sattı. Bu dönemde Takumi Minamino, Camara, Embolo, Sarr ve Didillon gibi isimler için 43,5 milyon Euro ödeme yapıldı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz