Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig 2022-2023 sezonunun 6'ncı haftasında Kasımpaşa Spor Kulübü, Galatasaray'ı evi Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda ağırlayacak. Son olarak Antalyaspor deplasmanına giden ve Nuri Şahin'in ekibini 2-0'lık skorla geçen Mavi-Beyazlılar, benzer bir başarıyı Sarı-Kırmızılılar karşısında da sürdürmek istiyor. Peki, Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 10.09.2022 18:04 GÜNCELLEME 10.09.2022 18:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin en üst liginde futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Şenol Can idaresinde mücadelesini sürdüren Kasımpaşa Spor Kulübü, 6'ncı haftada Okan Buruk'un Galatasaray'ını ağırlayacak. Her iki takım da son maçını galibiyetle sonuçlandırırken bu başarılarını tekrar etmek istiyor. Bu sebeple kıran kırana bir karşılaşma yaşanacağı düşünülüyor. Kasımpaşa Yönetimi, Sarı-Kırmızılı ekiple oynayacakları müsabakanın biletlerini satışa sunarken karşılaşmanın programı da belli oldu. Peki, Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik eşleşmenin oynanacağı tarihler!

KASIMPAŞA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Kasımpaşa Galatasaray maçı, 11 Eylül Pazar günü saat 20:00'de oynanacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nun kapılarını açacağı müsabaka esnasında kentteki hava sıcaklığının 24 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Ayrıca her iki takımın taraftarı da tribündeki yerlerini alarak takımlarını destekleyecek.

Galatasaray A Takım antrenmanı

HANGİ KANALDA?

Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki Süper Lig 6'ncı hafta karşılaşması, beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında ekrana gelecek. Bu iki adres dışında TÜMSPOR üzerinden de müsabakanın canlı anlatımı ve son dakika gelişmeleri paylaşılacak. Siz de TÜMSPOR'u ziyaret ederek maç öncesi ve maç sonu yaşanan tüm olaylardan tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

HAKEMLER

Volkan Bayarslan (Hakem)

Serkan Ok (1. Yardımcı Hakem)

Erdinç Sezertam (2. Yardımcı Hakem)

Ali Şansalan (Dördüncü Hakem)

Riva'daki tesislerde görev yapacak VAR ve AVAR hakemlerinin Pazar günü duyurulması bekleniyor.

Kasımpaşa Antalyaspor maçından fotoğraf

MAÇ BİLET FİYATLARI

Kasımpaşa Yönetimi, Galatasaray'la oynayacakları karşılaşmanın biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Fiyatlar ise şu şekilde belirlendi:

  • MARATON KAPALI B-C: 330 TL

  • MARATON KAPALI A-D: 320 TL

  • MARATON AÇIK C: 270 TL

  • MARATON AÇIK B-D: 260 TL

  • MARATON AÇIK A-E: 250 TL

  • MİSAFİR: 300 TL

Son bilgiler doğrultusunda Kasımpaşa taraftarının bu maç için 4 binin üzerinde bilet aldığı öğrenildi. Galatasaray taraftarına yönelik henüz bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

Okan Buruk

KASIMPAŞA İLE GALATASARAY ARASINDAKİ MAÇLAR!

İki İstanbul ekibi Kasımpaşa ile Galatasaray, bugüne dek 36 kez yeşil çim üzerinde 3 puan için mücadele etti. Bu karşılaşmaların 22'sini Sarı-Kırmızılılar, 7'sini Kasımpaşa Spor Kulübü kazandı. 7 maçta da eşitlik bozulmadı. Galatasaray 36 maçta rakip filelere 71 gol gönderirken, Mavi-Beyazlılar buna 36 golle karşılık verdi. İki takım arasındaki son maç 20 Ocak 2022'de oynanırken Kasımpaşa, Galatasaray'ı 3-1'lik skorla geçmesini bildi.

MUHTEMEL 11'LER!

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Graovac, Tarkan, Ben Ouanes, Hadergjonaj, Turgay, Haris, Eysseric, Celina, Fall, Bahoken

GALATASARAY: Muslera, Emin Bayram, Nelsson, Patrick van Aanholt, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Bafetimbi Gomis

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • Antifetö 1 yıl önce Şikayet Et
    Harita olayı ne oldu, fransız yetkililerden açıklama bekliyoruz.
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl iş bu ya madem bu kadar kadroyu 1 yıllığına zengin ettin emre akbabayı niye sattıyorsun kiraya ver burdaki futbolcular seneye gidecek böyle futbolcuyu arayacaksınız seneye bu oyuncular kalıcı değilki sattığınız paralara alamassınız başarılı olursa
    Cevapla