Ferençvaroş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun ilk maçında Macaristan'ın son şampiyonu Ferençvaroş, temsilcimiz Trabzonspor'u evinde ağırlayacak. Müsabakanın yayın programı geçtiğimiz günlerde belli olurken gözler hakemlere çevrildi. Peki, Ferençvaroş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın saatleri!

Ferençvaroş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Ferençvaroş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 06.09.2022 15:44 GÜNCELLEME 06.09.2022 16:16

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden kulüplerimizden Trabzonspor, ilk maçı için geri sayıma başladı. Macaristan'ın köklü kulüplerinden Ferençvaroş, Groupama Stadyumu'nun kapılarını Bordo-Mavili temsilcimize açacak. On binlerce futbol tutkununun tribünden, yüz binlercesinin ekran başından takip edeceği müsabakanın tarihleri de belli oldu. Peki, Ferençvaroş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 sezonu fikstürü ve maç tarihleriTrabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2022-2023 sezonu fikstürü ve maç tarihleri

FERENÇVAROŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Ferençvaroş ile Trabzonspor arasındaki UEFA Avrupa Ligi H Grubu 1'inci maçı, 8 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak. Maç saatinde başkent Budapeşte'deki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. Ferençvaroşlu ve Trabzonsporlu taraftarlar takımlarını tribünden destekleyecek.

Abdülkadir Ömür

HANGİ KANALDA?

Türkiye'de ve Avrupa'da merak uyandıran Ferençvaroş Trabzonspor karşılaşması, EXXEN uygulaması üzerinden canlı ve şifreli olarak ekrana gelecek. Akıllı TV, tablet; telefon ve bilgisayar aracılığıyla kullanılabilen EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki içeriği okuyabilirsiniz. Öte yandan TÜMSPOR'da maçın canlı anlatımı ve son dakika gelişmeleri okuyucuyla paylaşılacak.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

FERENÇVAROŞ NASIL BİR TAKIM?

1899 yılında temelleri atılan Ferençvaroş, Macaristan'ın en köklü ve en eski futbol kulüpleri arasında gösteriliyor. Son dönemde yaptığı yatırımlarla Macaristan'ı domine eden takım, 4 kez üst üste şampiyonluk yaşadı. Son olarak geçtiğimiz yıl en yakın takipçisi Kisvarda'nın 12 puan önünde ipi göğüslediler. Yeni sezona UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden başlayan Ferençvaroş, Azerbaycan ekibi Qarabag FK'ya elenerek turnuvaya havlu attı. 

HAKEMLER

Fabio Maresca

Giovanni Baccini

Davide Imperiale

Federico Dionisi

Michael Fabbri

Daniele Doveri

Marquinhos, Ferençvaroş

SIRADAKİ RAKİP KIZILYILDIZ!

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u, zorlu Ferençvaroş deplasmanından sonra bu kez Akyazı'da Sırbistan'ın lokomotifi Kızılyıldız'ı ağırlayacak. Bu müsabaka da 15 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. Kızılyıldız karşılaşmasını on binlerce taraftarın tribünden takip etmesi düşünülüyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz