MAÇ ÖZETİ | Kocaelispor 2-1 Kırklarelispor

TFF 2. Lig'de futbol heyecanı başlıyor. Bugün Kocaelispor, evinde Kırklarelispor'u ağırladı. Önceki sezon TFF 1. Lig'den bir alt lige düşen Yeşil-Siyahlılar, ilk haftada Marmara Bölgesi takımlarından Kırklareli ile karşılaştı. Ev sahibi ekip, taraftarı önünde 2-1'lik skorla galip gelerek sezona 3 puanla başladı.

MAÇ ÖZETİ | Kocaelispor 2-1 Kırklarelispor
MAÇ ÖZETİ | Kocaelispor 2-1 Kırklarelispor
GİRİŞ 28.08.2022 18:48 GÜNCELLEME 28.08.2022 18:48

Geçtiğimiz sezon yeni yükseldiği TFF 1. Lig'e ilk yılında veda eden Kocaelispor, bu yıl yeniden TFF 2. Lig'de mücadele ediyor. Kırmızı Grup'ta yer alan Yeşil-Siyahlılar, birinci haftada Kırklarelispor'la kozlarını paylaştı. Kocaeli Stadı'nda binlerce futbolsever yerlerini alırken kritik müsabakayı Yeşil-Siyahlılar 2-1'lik skorla kazanmasını bildi. Kocaelispor'a galibiyeti getiren golleri Okan Eken ve Beykan Şimşek atarken Kırklarelispor'un tek golü Ümit Can Tokcu kaydetti.

KOCAELİSPOR KIRKLARELİSPOR MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

TFF 2. Lig'de dikkat çeken müsabakalar arasında yer alan Kocaelispor Kırklarelispor maçı herhangi bir kanalda yayınlanmamaktadır. Uydu dışında YouTube üzerinden de maç yayını yapılmıyor.

Kocaelispor, 2021-2022 futbol sezonunda TFF 1. Lig'e veda etmişti

Bu sebeple futbolseverler, karşılaşmaya dair son gelişmeleri ve sonuçları haber yoluyla öğrenebilir. Siz de maçtan hemen sonra TÜMSPOR'u ziyaret ederek Kocaelispor Kırklarelispor müsabakasına dair merak ettiğiniz her bilgiye ulaşabilirsiniz.

MAÇ NE ZAMAN?

Kocaelispor ile Kırklarelispor arasındaki TFF 2. Lig Kırmızı Grup 1. Hafta karşılaşması, 28 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de başlıyor. Kocaeli Stadı'ndaki mücadele öncesinde bilet satışı gerçekleştirilirken taraftar da yerlerini aldı. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 29 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

HAKEMLER

Fatih Tokail (Hakem)

Ahmet Şimşek (1. Yardımcı Hakem)

Güner Mumcu Taştan (2. Yardımcı Hakem)

Berkay Erdemir (Dördüncü Hakem)

Kocaelispor Kırklarelispor maçının hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

KOCAELİSPOR: Gökhan, Mehmet, Alpay, Yalçın, Mehmet S., Tayfun, Mehmet T., Yiğitali, Beykan, Cem, Okan

KIRKLARELİSPOR:

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz