Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman?

Süper Lig'de 4'üncü haftanın kapanış maçı Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanacak. Vodafone Park'taki mücadeleyi on binlerce seyircinin tribünden takip etmesi bekleniyor. Öte yandan maç bilet fiyatları da merak ediliyor. Peki, Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, kritik mücadelenin yayın programı ve hakemleri!

Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman?
Beşiktaş Sivasspor maçı ne zaman?
GİRİŞ 26.08.2022 14:26 GÜNCELLEME 26.08.2022 14:26

Türk takımlarının Avrupa arasının tamamlanmasıyla beraber yeniden Süper Lig takvimine dönüldü. Dördüncü haftanın kapanış karşılaşması da Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanacak. Valerien Ismael ile Rıza Çalımbay'ın öğrencileri son hazırlıklarına devam ederken, TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden hakemler duyuruldu. İşte, Beşiktaş Sivasspor karşılaşmasının yayın programı!

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş ile Sivasspor arasındaki Süper Lig 4. Hafta karşılaşması, 29 Ağustos Pazartesi günü saat 21:45'te başlayacak. Vodafone Park'taki mücadeleyi Beşiktaşlı ve Sivassporlu taraftarlar tribünden takip edecek. Maç günü kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

Wout Weghorst, Beşiktaş

HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Sivasspor maçı beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında yayınlanacak. Ayrıca TÜMSPOR sayfası üzerinden karşılaşmaya dair son dakika gelişmeleri ve canlı anlatımı da yapılacak. Bunun dışında maç esnasında yaşanan önemli olayları da aynı adres üzerinden bulabilirsiniz.

HAKEMLER

Volkan Bayarslan

Mustafa Emre Eyisoy

Volkan Ahmet Narinç

Ali Şansalan

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş Sivasspor karşılaşmasının VAR ve AVAR'ını önümüzdeki günlerde resmi internet sitesi üzerinden yayınlayacak.

MAÇ BİLET FİYATLARI

Beşiktaş Yönetimi, Sivasspor'la oynayacakları Süper Lig 4. Hafta karşılaşmasının biletlerini henüz satışa sunmadı. Önümüzdeki günlerde tıpkı VAR ve AVAR gibi fiyatların da liste halinde paylaşılması bekleniyor.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

BEŞİKTAŞ: Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Rachid Ghezzal

SİVASSPOR: Eksik oyuncu bulunmuyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz