Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

Süper Lig'in 4'üncü haftasında sezonun ilk derbisi Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak. Her iki takım da son hazırlıklarını tamamlarken kritik müsabaka öncesi geri sayım başladı. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, müsabakanın hakemleri ve maç bilet fiyatlarına dair merak edilenler!

Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 26.08.2022 12:21 GÜNCELLEME 26.08.2022 14:08

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Trabzonspor, Süper Lig'e dönüş haftasında Galatasaray ile sahaya inecek. Son olarak Antalyaspor'a 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup olan Bordo-Mavililer, Sarı-Kırmızılılarla oynayacakları maçtan 3 puan almak istiyor. Okan Buruk'un öğrencileri de Akyazı'dan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Peki, Trabzonspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın hakemleri ve PassoLig maç bilet fiyatları!

TRABZONSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

On binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Trabzonspor Galatasaray maçı, 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te başlayacak. MedicalPark Stadyumu'nda oynanacak müsabaka esnasında kentteki hava durumunun 21 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Manolis Siopis

HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki sezonun ilk derbisi, beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında ekrana gelecek. Ayrıca TÜMSPOR sayfası üzerinden müsabakanın canlı anlatım hizmeti verilecek.

HAKEMLER

  • Ali Palabıyık

  • Ceyhun Sesigüzel

  • Kemal Yılmaz

  • Burak Şeker

TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden Trabzonspor Galatasaray karşılaşmasının saha içi hakemleri duyuruldu. Riva'da görevlendirilecek VAR ve AVAR'ın da gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Galatasaray A Takım antrenmanı

PASSOLİG MAÇ BİLET FİYATLARI

Trabzonspor Yönetimi, Galatasaray'la oynayacakları derbinin biletlerini henüz PassoLig sistemi üzerinden satışa sunmadı. Bordo-Mavililerin önümüzdeki günlerde bilet fiyatlarını belirlemesi tahmin ediliyor. Öte yandan Galatasaray taraftarı da Akyazı'daki yerini alacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz