Letonya Türkiye Basketbol Dünya Kupası Elemeleri maçı ne zaman?

FIBA Dünya Kupası 2023 turnuvasına katılmak için mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Riga'da Letonya'nın konuğu olacak. 2'nci etaba kalan temsilcimiz, bu bölümü de ilk 3 takım arasında tamamlaması halinde doğrudan Endonezya biletini alacak. Peki, Letonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Letonya Türkiye Basketbol Dünya Kupası Elemeleri maçı ne zaman?
Letonya Türkiye Basketbol Dünya Kupası Elemeleri maçı ne zaman?
GİRİŞ 24.08.2022 16:04 GÜNCELLEME 24.08.2022 16:04

Uluslararası Basketbol Federasyonu'nun (FIBA) düzenlediği Dünya Kupası Elemeleri heyecanı sürüyor. Bu kez Letonya, temsilcimiz Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı ile Riga'da karşılaşacak. Arena Riga'daki maç öncesinde bilet satışları başladı. Tribünün bir bölümünde Letonyalılar, bir bölümünde de Türkiyeli basketbol tutkunları yerlerini alacak. Diğer taraftan bu müsabakanın yayın programı da belli oldu. Peki, Letonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

LETONYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

I Grubu'nun kritik eşleşmelerinden Letonya Türkiye karşılaşması, 25 Ağustos Perşembe günü saat 19.30'da oynanacak. 14 bin 500 kişi kapasiteli çok amaçlı spor salonu Arena Riga, bu müsabakaya ev sahipliği yapacak. Maç esnasında kentteki hava sıcaklığının 22 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

Cedi Osman

HANGİ KANALDA?

Letonya ile Türkiye arasındaki Basketbol Dünya Kupası Elemeleri maçı, NTV'de ekrana gelecek. Ayrıca NTV kanalının resmi internet sitesinde de yayın hizmeti verilecek. Bilindiği üzere Millilerin önceki maçları da aynı adres üzerinden ekrana gelmişti. Bu iki adres dışında müsabakaya dair son gelişmelerden haberdar olmak için TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

I GRUBU'NDAKİ SON DURUM

A Milli Erkek Basketbol Takımımız, I Grubu'nda 3'üncü sırada yer alıyor. Grubun ilk sırasında Yunanistan, ikinci sırasında Letonya; 4'te Belçika, 5'te Sırbistan ve 6'da Büyük Britanya bulunuyor. Milliler Letonya mücadelesinden sonra 28 Ağustos Pazar günü evinde Sırbistan'ı ağırlayacak. 10 Kasım'da Belçika'yla, 13 Kasım'da da Sırbistan'a konuk olacak. 12 Dev Adam, son olarak Şubat 2023'te Litvanya'yı evinde ağırlayıp Belçika'ya gidecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz