Barcelona Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İspanya LaLiga'nın köklü kulüplerinden Barcelona ile son iki sezonun İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City, ALS hastaları için dostluk maçında karşı karşıya geliyor. Bu sebeple dünya genelindeki on binlerce futbol tutkunu yayın bilgisini araştırıyor. Peki, Barcelona Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı!

Barcelona Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Barcelona Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 24.08.2022 15:07 GÜNCELLEME 24.08.2022 15:07

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Barcelona, Manchester City ile bir süredir planlanan ALS hastaları maçında buluşuyor. Yıllar önce düzenlenmesi düşünülen müsabaka, Covid-19 engeline takılmış ve takımlar normal takvimlerine geri dönmüştü. Fakat kulüp yönetimlerinden yapılan son açıklamalarda hazırlık maçının düzenleneceği bilgisine yer verildi. Peki, Barcelona Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen dev karşılaşmanın saati, yayıncısı ve takvimi!

Trabzonspor Kopenhag maçını şifresiz veren yabancı kanallar! CBC Sport HD yayın yapacak mı?Trabzonspor Kopenhag maçını şifresiz veren yabancı kanallar! CBC Sport HD yayın yapacak mı?

BARCELONA MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN?

Dünya genelinde yüz binlerce futbolseverin adeta iple çektiği Barcelona Manchester City maçı, 24 Ağustos Çarşamba günü saat 22.30'da oynanacak. Katalanların evi Camp Nou, bu müsabakaya ev sahipliği yapacak. Gerek Barça gerekse Manchester City taraftarı, takımlarını tribünden takip edecek. Bunun dışında onlarca kanal üzerinden yayın da yapılacak.

Robert Lewandowski, Barcelona

HANGİ KANALDA?

Barcelona ile Manchester City arasındaki hazırlık müsabakası, Türkiye'de S Sport kanalında ve S Sport Plus uygulamasında ekrana gelecek. S Sport, televizyon platformlarında şifreli yayın yapan bir kanal iken, S Sport Plus ise abonelik sistemiyle çalışan bir uygulamadır. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son dakika gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

İlkay Gündoğan, Manchester City

BARCELONA BEKLENTİYİ KARŞILAYAMADI

Yeni sezon hazırlıklarını sponsorluk anlaşmalarından ötürü ABD'de geçiren Barcelona, LaLiga'ya iyi bir başlangıç yapamadı. İlk maçında Rayo Vallecano deplasmanına giden Katalanlar, hem Sergio Busquets'i hem de 2 puanı sahada bıraktı. Ancak 2'nci haftada Real Sociedad'ı 4-1'le geçmesini bildiler. Bu maçta takımın yeni yıldızı Robert Lewandowski, 2 gol birden atarak taraftara anlamlı bir mesaj verdi.

MANCHESTER CİTY'E ŞOK BERABERLİK

Tıpkı Barcelona gibi yaz dönemini ABD'de geçiren Manchester City, sezona verimli bir şekilde başladı. İlk olarak West Ham'ı 2-0'la geçen Maviler, ikinci haftada Bournemouth'u 4-0'la mağlup etti. Ancak geride bıraktığımız haftada Newcastle United, evinde ağırladığı City'i adeta elinden kaçırdı. Maçta 3-1 öne geçen Siyah-Beyazlılar, skor üstünlüğünü koruyamayınca City beraberliği almasını bildi. Ancak ilk haftalarda gelen bu sonuç taraftara hayal kırıklığı yaşattı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz