MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor (Goller, Penaltılar, Kırmızı Kart, beIN Sports)

Süper Lig'de 3'üncü haftanın kapanış karşılaşması Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynandı. İki formda ekibin mücadelesi öncesinde binlerce bilet satışı gerçekleşti. Nefes kesen maçta 6 kez gol sesi duyuldu. Sarı-Lacivertliler, evinde 4-2'lik galibiyet elde ederken taraftarına anlamlı bir üç puan hediyesinde bulundu. Peki, Fenerbahçe Adana Demirspor beIN Sports maç özeti nasıl izlenir?

MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor (Goller, Penaltılar, Kırmızı Kart, beIN Sports)
MAÇ ÖZETİ | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor (Goller, Penaltılar, Kırmızı Kart, beIN Sports)
GİRİŞ 23.08.2022 15:14 GÜNCELLEME 23.08.2022 15:14

UEFA Avrupa Ligi'nden moralli bir şekilde dönen Fenerbahçe, Süper Lig'de haftanın kapanışında Adana Demirspor'u ağırladı. Yönetimin günler öncesinde satışa sunduğu 45 bin 442 biletin tamamı tükendi. Tribünde binlerce kişi, ekran başında da yüz binlerce insan bu maçı seyretti. Ve Fenerbahçe, Adana Demirspor'u 4-2'lik skorla mağlup etmesini başardı. Sarı-Lacivertlilerin gollerini Enner Valencia (2), Miha Zajc ve yeni transfer Alioski atarken, konuk takımın golleri Belhanda ve Dzyuba'dan geldi. Diğer taraftan Fenerbahçe ve Adana Demirspor 1'er kez penaltı kullandı. Bu penaltıları da Valencia ve Belhanda gole çevirdi. Ayrıca Rakitsky, Diego Rossi'ye yaptığı sert müdahaleden ötürü doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Peki, Fenerbahçe Adana Demirspor beIN Sports maç özeti nasıl izlenir?

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇ ÖZETİ NASIL İZLENİR?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Fenerbahçe Adana Demirspor maçının özeti beIN Sports sitesinde ve TRT Spor kanalında yayınlanmaktadır. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son dakika gelişmelerini zamanında öğrenebilirsiniz.

Enner Valencia, Fenerbahçe

NE ZAMAN?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasındaki Süper Lig 3. Hafta karşılaşması, 22 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45'te başladı. Tribünlerin tamamen dolu olduğu müsabakada hava sıcaklığının 27 derece olması bekleniyordu. Sarı-Lacivertliler zorlu Adana Demirspor randevusundan sonra hafta içi aynı adreste Austria Wien'i konuk edecek.

HAKEMLER

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesi üzerinden Fenerbahçe Adana Demirspor maçının saha içi hakemleri ile VAR ve AVAR'ı duyuruldu:

Abdülkadir Bitigen (Hakem)

Esat Sancaktar (1. Yardımcı Hakem)

Kamil Çetin (2. Yardımcı Hakem)

Çağdaş Altay (Dördüncü Hakem)

Hakan Ceylan (VAR)

Bülent Birincioğlu (AVAR)

Karşılaşmanın saha içi hakemleri Çarşamba günü, VAR ve AVAR'ı da Pazartesi günü aktarıldı.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ!

FENERBAHÇE: Altay, Lemos, Szalai, Peres, Ferdi, Arao, Zajc, Lincoln, Emre Mor, Valencia, Serdar Dursun.

ADANA DEMİRSPOR: Ertaç, Svensson, Samet, Rakitskiy, Rodrigues, Ndiaye, Gökhan, Akintola, Belhanda, Onyekuru, Dzyuba.

Gerek Fenerbahçe gerekse Adana Demirspor, ilk 11 oyuncularını sosyal medya hesapları üzerinden açıklamaktadır.

Vincenzo Montella, Adana Demirspor

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Zorlu mücadele öncesinde ev sahibi Fenerbahçe'den Serdar Aziz, Nazım Sangare ve Joshua King'in sakatlıkları bulunuyor. Adana Demirspor'da da sakatlığı veya cezası bulunan oyuncu yok. Bir önceki yıl Süper Lig arenasında iki kez karşılaşan takımların mücadelesinden Fenerbahçe ve Adana Demirspor birer kez galibiyete uzanmıştı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz