Son dakika penaltısı Göztepe'yi ayağa kaldırdı! TFF'ye 'ivedilikle' çağrı
Süper Lig'de Kocelispor ile dün deplasmanda 1-1 berabere kalan Göztepe, son dakikada aleyhlerine verilen penaltı kararı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Süper Lig'in 30. haftasında dün Kocaelispor deplasmanına çıkan Göztepe, 1-0 öne geçtiği mücadeleden son dakikalarda yediği penaltı golüyle 1-1 berabere ayrıldı.
Göztepe aleyhine verilen penaltı kararı spor kamuoyunda çok tartışılırken İzmir ekibinden de konuya dair dikkat çeken bir açıklama geldi.
Kocaelispor-Göztepe maçının son dakikasında çok tartışılacak penaltı!
Göztepe'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda TFF'nin bu konuda gerekli incelemeyi yaparak kamu vicdanını rahatlatacak adımlar atmasını beklediklerini ifade etti ve şunları kaydetti:
"Kamuoyuna Duyuru
Dün Kocaelispor ile oynadığımız karşılaşmanın son dakikalarında aleyhimize verilen penaltı kararı, yalnızca camiamızda değil, tüm spor kamuoyunda büyük bir infial ve şaşkınlık yaratmıştır. Pozisyonun ardından yapılan değerlendirmelerde, spor kamuoyunun tamamı ve tüm otoriteler bu kararın hatalı olduğu yönünde görüş bildirirken, yalnızca maçın hakemlerinin aksi yönde değerlendirme yapması, ortaya çıkan tablonun ne denli vahim ve düşündürücü olduğunu açıkça göstermektedir. Göztepe Spor Kulübü olarak, sahada verilen bu kararın kabul edilemez olduğunu ve emeğe doğrudan zarar verdiğini vurguluyoruz. Bu tür hataların rekabetin adil yapısını zedelediği ve futbolun güvenilirliğine gölge düşürdüğü açıktır. Mevcut yönetimin, bu denli bariz bir hatanın sorumlusu hakkında gerekli incelemeyi ivedilikle yaparak kamu vicdanını rahatlatacak adımları atmasını bekliyoruz. Göztepe Spor Kulübü olarak sürecin takipçisi olacağımızı ve benzer hataların tekrarlanmaması adına gerekli hassasiyetin gösterilmesini talep ettiğimizi kamuoyuna duyururuz."

-
POYRAZ 1 gün önce Şikayet EtKocaelispor fanatiğiyim ama buna penaltı verilmez. Yazıklar olsun hakeme. Şampiyon GS olsun. O kadar çalıştık fenere gittiler son saniyede ÇAY içtiler.Beğen Toplam 1 beğeni
-
SELAMİ 1 gün önce Şikayet EtDün öyle bir dakikada GS nin net golü iptal ediliyor. Ardından gençlerin golünden önce yapılan faul dikkate alınmıyor ve stres başlıyır. Dün gs nin golünde ofsayt çizgisi bile çizilmedi sonradan gösterilen görüntüde bile mavi alan geride gözüküyor. Adamın kolumun altından da kırmızı alan gözüküyor orası da karışık . ÖHK İSTİFA. Yeni sezona bu mhk işe girilecekse tüm takımlar oynamasın .Beğen Toplam 1 beğeni
-
it kovan 1 gün önce Şikayet Et18 kulüpten sadece trabzon ve f.bahçe mhk başkanı ferhat gündoğdu istifa etsin diye açıklama yapmadı ne tesadüf ki 2 takımda ligde en fazla penaltı ve var yardımıyla puan alan takımlarBeğen Toplam 1 beğeni
-
yalı çoçuğu ali 1 gün önce Şikayet Etdüşününki tff başkanının şahsi avukatı eşinin doktoru ablasının oğlu ( yeğenin ) tff yönetiminde siz i. haosmanoğlunundan ne başarı bekliyorsunuzBeğen Toplam 1 beğeni
-
misafir34 1 gün önce Şikayet Etdün akşamki g.birliği g.saray maçının hakemi ve varını gördükten sonra trabzon bile şamp. olabilir türkiyenin gelmiş geçmiş en kötü tff ve mhk si iş başında dünya kupasına ugandadan bile hakem gidiyor türkiyeden h.umut melerin gitme ihtimali vardı onuda fener medayasının algısıyla hakemliği bittiBeğen Toplam 1 beğeni