Chelsea Tottenham Hotspur maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünya genelinde milyonlarca futbol tutkununun takip ettiği İngiltere Premier Lig'de iki Londra ekibi Chelsea ile Tottenham Hotspur, Stamford Bridge'de buluşacak. İki takım da ilk haftayı kayıpsız atlatırken, ikinci haftada nasıl bir sonuç yaşanacağı da merak ediliyor. Peki, Chelsea Tottenham Hotspur maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Chelsea Tottenham Hotspur maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Chelsea Tottenham Hotspur maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 13.08.2022 19:29 GÜNCELLEME 13.08.2022 19:29

Ülkemizde ve Dünya'da en çok takip edilen yabancı lig konumundaki İngiltere Premier Ligi'nde 2'nci hafta karşılaşmaları başladı. Pazar gününün kapanış maçı da Chelsea ile Tottenham Hotspur arasında oynanacak. Sezonu 3 puanla açan iki Londra takımı, kritik müsabaka öncesinde son hazırlıklarını tamamlarken; karşılaşmanın yayın programı da belli oldu. Peki, Chelsea Tottenham Hotspur maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

CHELSEA TOTTENHAM MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Chelsea Tottenham Hotspur maçı, 14 Ağustos Pazar günü saat 18.30'da başlayacak.

Marc Cucurella

HANGİ KANALDA?

Chelsea ile Tottenham Hotspur arasındaki son derece kritik İngiltere Premier Ligi 2. Hafta karşılaşması beIN Sports HD3 kanalında yayınlanacak. Ayrıca beIN Connect uygulamasında da maç yayını yapılacak.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Maça 24 saatten az bir süre kala Chelsea ve Tottenham Hotspur'da eksik oyuncu bulunmuyor. İki takımın da kart cezalısı veya sakat futbolcusu olmazken, teknik direktörlerin geniş bir oyuncu havuzundan ilk 11'lerini çıkaracağı bekleniyor.

Cristian Romero, Tottenham Hotspur

CHELSEA'NİN TRANSFERLERİ

İngiltere Premier Lig'de önceki sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Chelsea, yaz transfer döneminde 5 oyuncuyu renklerine bağladı. Mavilerin kadrosuna kattığı futbolcular şu şekilde:

"Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Carney Chukwuemeka, Gabriel Slonina"

TOTTENHAM HOTSPUR'UN TRANSFERLERİ

Antonio Conte ile ikinci sezonuna başlayan Tottenham Hotspur da yaz transfer döneminde şu oyuncularla anlaşmaya vardı:

"Clement Lenglet, Fraser Forster, Ivan Perisic, Djed Spence, Yves Bissouma, Richarlison"

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz