Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!

TFF 1. Lig'de birinci hafta programı Cuma günü itibariyle başladı. İlk haftanın dikkat çeken karşılaşması da Sakaryaspor ile Göztepe arasında oynanacak. TFF 1. Lig'e terfi eden Yeşil-Siyahlılar, bu yıl Süper Lig'den düşen Göztepe'yi Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda ağırlıyor. Peki, Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın bilet fiyatları!

Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç bilet fiyatları!
GİRİŞ 13.08.2022 13:48 GÜNCELLEME 13.08.2022 13:48

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yaşayarak TFF 1. Lig'e yükselen Sakaryaspor, sezonun açılış maçında Göztepe'yle karşılaşıyor. 28 bin 154 kişi kapasiteli Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu, uzun bir aradan sonra kapılarını taraftarına açacak. Bu karşılaşmayı sadece Sakaryalılar değil, Göztepe destekçileri de takip edecek. Peki, Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, ilk haftanın flaş müsabakasının bilet fiyatları!

SAKARYASPOR GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun haftalardır beklediği Sakaryaspor Göztepe maçı, 14 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de başlayacak. Müsabakanın oynanacağı saatlerde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor. Öte yandan, karşılaşmaya saatler kala Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nun kapıları taraftara açılacak.

Sakaryaspor Samsunspor hazırlık maçından bir fotoğraf

HANGİ KANALDA?

TFF 1. Lig'in dikkat çeken ekiplerinden Sakaryaspor ile Göztepe arasındaki 1. Hafta karşılaşması, ülkemizde TRT Spor kanalında ekrana gelecek. Ayrıca TRT Spor'un resmi internet sitesi ile beIN Sports MAX 1 kanalında da maç yayını yapılacak. Bu üç adres haricinde, TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

David Tijanic, Göztepe

MAÇ BİLET FİYATLARI

  • VİP TRİBÜN: 340 TL

  • BATI ALT: 145 TL

  • BATI ÜST: 120 TL

  • DOĞU ALT: 75 TL

  • DOĞU ÜST: 65 TL

  • GÜNEY KALE ARKASI ALT: 55 TL

  • KUZEY KALE ARKASI ALT: 55 TL

  • KUZEY KALE ARKASI ÜST: 45 TL

  • MİSAFİR: 45 TL

Sakaryaspor Yönetimi, PassoLig sistemi üzerinden Göztepe ile oynayacakları karşılaşmanın biletlerini satışa sundu. Kapıların maç saatinden iki saat önce açılacağı bilgisine yer verildi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü İlker Püren

MUHTEMEL 11'LER

SAKARYASPOR: Furkan Köse, Donkor, Çağlayan, Berat, İsmail, Emirhan, Nalepa, Hakan, Woolery, Roshi, Kasongo

GÖZTEPE: Arda, Dino, Atınç, Batuhan, Kerim, Yalçın, Romal, Tijanic, Yasin, Atanga, Ali Akman

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz