Kamerun Türkiye İslami Dayanışma Oyunları maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bir gün önce Konya'da açılışı yapılan İslami Dayanışma Oyunları'nda rekabet dolu maçlar heyecanı üst seviyede tutuyor. Futbol turnuvasının ilk maçında Senegal'i mağlup eden Türkiye U23 Milli Futbol Takımımız, bu kez Kamerun ile 15 Temmuz Stadı'nda karşılaşacak. Peki, Kamerun Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kamerun Türkiye İslami Dayanışma Oyunları maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Kamerun Türkiye İslami Dayanışma Oyunları maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 10.08.2022 12:16 GÜNCELLEME 10.08.2022 12:16

9-18 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek İslami Dayanışma Oyunları'nda 2'nci güne girildi. Önceki gün devlet erkanının da katılımlarıyla düzenlenen açılışın akabinde sporcular yeniden sahne almaya başladı. Günün ilk müsabakasında Afrika ülkelerinden Kamerun ile Türkiye U23 Milli Futbol Takımımız sahaya çıkacak. Daha önce Senegal'i Muhammed Gümüşkaya'nın attığı tek golle 1-0 mağlup eden Milliler, bu kez aynı başarıyı Kamerun karşısında tekrarlamak istiyor. Peki, Kamerun Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? 

KAMERUN TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Kamerun ile Türkiye U23 Milli Futbol Takımı'nın oynayacağı A Grubu'nun ikinci karşılaşması 10 Ağustos Çarşamba günü saat 13.30'da başlayacak. Müsabakaya ilk maçta da olduğu gibi Konya'daki 15 Temmuz Stadı ev sahipliği yapacak.

Türkiye U23 Takımı

HANGİ KANALDA?

Futbol tutkunlarının merakla beklediği Kamerun Türkiye maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında yayınlanıyor. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesinden de maç takibi yapılabiliyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

MİLLİLERİN GENİŞ KADROSU

Türkiye U23 Milli Takımı Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım, İslami Dayanışma Oyunları kapsamında şu oyuncuları kadroya dahil etti:

Kaleciler: Canberk Yurdakul (Bursaspor), Mehmet Ataberk Dadakdeniz (Fraport TAV Antalyaspor), Batuhan Ahmet Şen (Galatasaray A.Ş.)

Defans: Tayyip Talha Sanuç (Adana Demirspor A.Ş.), İsmail Çokçalış (Adana Demirspor A.Ş.), Ahmet Gülay (Alanyaspor), Fatih Kurucuk (Beyçimento Bandırmaspor), Ali Eren İyican (Bodrumspor A.Ş.), Muhammet Taha Şahin (Manisa Futbol Kulübü), Arda Kızıldağ (Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.)

Orta Saha: Mehmet Özcan (Beyçimento Bandırmaspor), Eren Karadağ (Çaykur Rizespor A.Ş.), Muhammed Gümüşkaya (Fenerbahçe A.Ş.), Selim Dilli (Kasımpaşa A.Ş.), Adem Eren Kabak (Konyaspor), Tuğbey Akgün, Hakan Yeşil (Trabzonspor A.Ş.), Cihan Kahraman (Yılport Samsunspor), Polat Yaldır (Yılport Samsunspor)

Forvet: Bertuğ Özgür Yıldırım (Atakaş Hatayspor), Eren Aydın (Galatasaray A.Ş.), Mehmet Umut Nayir (Giresunspor), Metehan Altunbaş (Lask)

SIRADAKİ RAKİP CEZAYİR!

Milliler, Kamerun müsabakasının akabinde bu kez A Grubu'nun son karşılaşması için Kuzey Afrika ülkelerinden Cezayir ile sahaya çıkacak. Yine 15 Temmuz Stadı'nda düzenlenecek olan müsabaka, 12 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de başlayacak. Bu karşılaşmadan sonra final etabına geçilecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz