Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ikinci haftası için geri sayım başladı. Akdeniz Bölgesi temsilcilerinden Alanyaspor, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak. Haftanın dikkat çeken müsabakaları arasında yer alan bu karşılaşma öncesinde taraftarın yayın bilgisi arayışı sürüyor. Peki, Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman?
Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman?
GİRİŞ 06.08.2022 23:30 GÜNCELLEME 06.08.2022 23:30

19 takımlı Süper Lig heyecanı yurt genelinde sürüyor. İlk haftada taraftar yoğun ilgi gösterirken bu kez ikinci hafta için beklemeye geçildi. Yeni haftanın dikkat çeken karşılaşmaları arasında Alanyaspor Beşiktaş maçı da yer alıyor. Peki, Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı...

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Alanyaspor Beşiktaş maçı, 14 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te başlayacak.

Beşiktaş antrenmanı

HANGİ KANALDA?

Alanyaspor ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig 2. Hafta karşılaşması ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında ve beIN Connect uygulamasında canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. 

CANLI ANLATIM

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Süper Lig müsabakalarının canlı anlatımlarını, maç öncesinde ve sonrasında yaşanan gelişmeleri TÜMSPOR adresinden takip edebilirsiniz.

Erencan Yardımcı, Alanyaspor

Müsabakanın oynanacağı gün Maç Merkezi bölümünü ziyaret ederek karşılaşmanın canlı anlatımını okumanız mümkün.

MAÇ NEREDE?

Francesco Farioli'nin Alanyaspor'u ile Valerien Ismael'in Beşiktaş'ı arasındaki müsabaka, Alanya'nın evi Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak.

10 bin 130 kişi kapasiteli bu mekan hem Alanya destekçilerine hem de Siyah-Beyazlı ekibin taraftarına kapılarını açacak.

BİLET FİYATLARI

Alanyaspor Yönetimi, Beşiktaş maçının biletlerini henüz satışa sunmadı. Önümüzdeki günlerde PassoLig sistemi üzerinden 10 bin üzeri biletin satılması bekleniyor. Satış işlemleri Alanya taraftarı kadar Beşiktaşlıları da kapsıyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz