Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda hangi takımla eşleşti? Rakip belli oldu!

Önceki sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı (ZTK) uzatmalarda kazanan Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'ne Play-Off turundan katılacak. 2 Ağustos Salı günü yapılan kura sonucunda temsilcimizin muhtemel rakipleri de öğrenildi. Öte yandan Play-Off maçlarının tarihleri de kamuoyu ile paylaşıldı. Peki, Sivasspor hangi takımla eşleşti?

Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda hangi takımla eşleşti? Rakip belli oldu!
Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda hangi takımla eşleşti? Rakip belli oldu!
GİRİŞ 12.08.2022 12:19 GÜNCELLEME 12.08.2022 14:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rıza Çalımbay idaresinde dördüncü sezonuna girmeye hazırlanan Sivasspor, bu yıl Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek. Kırmızı-Beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek Play-Off turunun biletini almıştı. UEFA'nın İsviçre/Nyon'daki merkezinde yapılan toplantının akabinde temsilcimizin bu turdaki muhtemel rakipleri de belli oldu. Peki, Sivasspor Play-Off etabında hangi takımla eşleşti? İşte, Yiğido'nun Avrupa'daki maçlarının tarihleri...

Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi...Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi...

SİVASSPOR'UN RAKİBİ AÇIKLANDI!

Fenerbahçe ile beraber Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Sivasspor'un Play-Off etabındaki rakibi Malmö oldu.

Erdoğan Yeşilyurt, Sivasspor

PLAY-OFF TURU MAÇLARI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu maçları 18-25 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Karşılaşmalar CET (Central European Time) bazında 18:45 ile 21:00 aralığında düzenlenecek. Türkiye'deki saat dilimi, CET'in bir saat ilerisindedir. Bu sebeple maçlar 19:45 ile 22:00'de organize edilecek.

Max Gradel, Sivasspor

MALMÖ FF

İsveç Allsvenskan Ligi ekibi Malmö FF, 2021-2022 sezonunu ezeli rakipleri AIK Stockholm'ün önünde, şampiyonlukla tamamlamıştı.

Malmö FF logosu

Avrupa'ya Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turundan dahil olan Malmö, Litvanya'dan Zalgiris Vilnius'a mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne düştü.

Veljko Birmancevic, Malmö FF

Transfermarkt'e göre 29 milyon 50 bin Euro değeri bulunan takımın en değerli oyuncusu 3,5 milyon Euro ile Veljko Birmancevic. Sırp futbolcu önceki sezon 12 gol atarak takımının en skorer ismi olmuştu.

F91 DUDELANGE

Lüksemburg Division Nationale'ı birinci sırada tamamlayarak Avrupa Kupalarına bilet alan F91 Dudelange, ülke kupasını finalde Racing FC'ye kaptırmıştı.

F91 Dudelange logosu

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne birinci eleme turundan katılan ekip, Tirana'yı totalde 3-1'lik skorla elemesini bildi.

İkinci eleme turunda da Pyunik'le (Ermenistan) eşleşen ekip, deplasmandaki maçı 1-0 kazanmalarına karşın evlerinde 4-1 mağlup oldular. Böylece UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turuna düştüler.

Dejvid Sinani, F91 Dudelange

Lüksemburg'un en başarılı kulüpleri arasında gösterilen F91 Dudelange, 1.96 milyon Euro kadro değerine sahip. Takımın en değerli oyuncusu da 250 bin Euro ile Dejvid Sinani. Sırp asıllı Lüksemburglu futbolcu önceki yıl 33 maça çıkarken 20 kez fileleri sarsmıştı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Fss15 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivasta takım olacak 11 kişi kaldı mı şu an bilemedim.Sağdan soldan beleş adam araya araya sezon girdi.Karın tokluğuna adam arıyor yonetim
    Cevapla