Konyaspor BATE Borisov rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de önceki sezonu 3'üncü sırada tamamlayıp UEFA Avrupa Konferans Ligi bileti alan Konyaspor, 2. Ön Eleme turundaki rakibi BATE Borisov ile rövanş maçı oynayacak. Peki, Konyaspor BATE Borisov arasındaki ikinci maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Konyaspor BATE Borisov rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Konyaspor BATE Borisov rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 28.07.2022 12:40 GÜNCELLEME 28.07.2022 12:40

Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden kulüplerimizden Konyaspor, Belarus ekibi BATE Borisov ile ikinci maça çıkacak. Peki, Konyaspor BATE Borisov rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bilindiği üzere, UEFA'nın Belarus takımlarına uyguladığı yaptırımdan ötürü BATE'nin Borisov Arena engeli ve seyirci yasağı bulunuyordu. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu teklifi de geri çevrilmeyince birinci ve ikinci müsabakalar temsilcimizin evinde oynanmış olacak. İlk maç da 21 Temmuz tarihinde seyircisiz olarak düzenlendi. İşte, Konyaspor BATE Borisov eşleşmesinin rövanş takvimi...

KONYASPOR BATE BORİSOV MAÇI NE ZAMAN?

Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Konyaspor ile Belarus takımı BATE Borisov arasındaki rövanş maçı, 28 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'de oynanacak. Bu karşılaşma, ilk müsabakada olduğu gibi Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda düzenlenecek. İkinci maç, ilk maça nazaran seyirciye açık olacak.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut

HANGİ KANALDA?

Konyaspor ile BATE Borisov arasındaki ikinci müsabakanın Türkiye'de A Spor kanalında ekrana gelecek. Bilindiği üzere ilk maç A Spor adresinden izlenmişti. Bunun dışında UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin yayıncısı, geçtiğimiz yılda olduğu gibi EXXEN'de yayınlanmaya devam edecek.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

HAKEMLER

Novak Simovic

Nikola Djorovic

Milos Simovic

Stanko Ostracanin

İLK MAÇIN HAKEMLERİ

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda seyirciye kapalı olarak gerçekleştirilen ilk maçta şu hakemler görev aldı:

Gustavo Fernandes Correia

Pedro Ribeiro

Paulo Bras

Joao Antonio Ferreira Gonçalves

UEFA, Konyaspor ile BATE Borisov arasındaki ilk mücadelenin saha içi hakemlerinin atamasını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yaptı.

3. ÖN ELEME TURUNUN TARİHLERİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 2. Ön Eleme turunda rakibine üstünlük kuran ekip, doğrudan 3. Ön Eleme turuna yükselecek. Yine UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, 3. Ön Eleme turu maçları 4 Ağustos-11 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Francisco Calvo, Konyaspor

KONYASPOR'UN HAZIRLIK MAÇI TAKVİMİ

Yeni sezon çalışmalarını İlhan Palut idaresinde gerçekleştiren Konyaspor, yaz döneminde üç hazırlık maçı oynadı. Yeşil-Beyazlılar bu süreçte BB Erzurumspor'u 4-0 mağlup ederken, Rizespor'la 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehir'e de 1-0'lık skorla yenildi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz