Gervinho imza için Selanik’e gidiyor!

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un büyük umutlarla kadrosuna kattığı Gervinho, transfer görüşmeleri için Selanik biletini ayırdı.

Gervinho imza için Selanik’e gidiyor!
Gervinho imza için Selanik’e gidiyor!
GİRİŞ 13.07.2022 17:46 GÜNCELLEME 13.07.2022 18:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

     
Haber 7 - Spor Servisi

Süper Lig 2021-2022 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor’da yeni sezonun kadrosu oluşturuluyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalara oyuncu alımı yapılırken, kadroda düşünülmeyen isimlerle yol ayrımına gidiliyor.

Önceki yıl büyük umutlarla Bordo-Mavili ekibe gelen Gervinho da yeni sezonun kadrosunda düşünülmeyen futbolcular arasında.

KAMPA ÇAĞRILMAYINCA AYRILIK KARARI ALDI

Ekim 2021’de çapraz bağlarında yaşadığı sakatlıktan ötürü sözleşmesi dondurulan ve Mayıs 2022’de iyileşen Fildişili, Slovenya kampına dâhil edilmedi.

206 gün süreyle yeşil sahalardan uzak kalan Gervinho da yeniden futbol oynayabilmek için alternatif kulüplere yoğunlaştı.

Gervinho, Trabzonspor

Son olarak Selanik ekibi Aris’in radarına takılan Gervinho’nun transfer görüşmeleri için Yunanistan’a gideceği iddia edildi.

Yunan Gazzetta’daki haberde tecrübeli oyuncunun hafta içi Selanik’e gelerek Aris’le görüşmelere başlayacağı öne sürüldü.

Trabzonspor’dan senelik 1,5 milyon Euro garanti ücret alan Gervinho’ya, yıllık kazancı dışında 600 bin Euro imza parası verilmişti.

SÖZLEŞMESİ DONDURULDU

Ancak Ekim 2021’de yaşadığı sakatlıktan ötürü oyuncunun kontratı geçici süreliğine dondurulmuştu.

Bordo-Mavili ekibin KAP’a (Kamuoyu Aydınlatma Platformu) geçtiği bildirimde, oyuncuyla kulüp arasındaki kontratın feshedildiği, 1 Temmuz 2022’de yeniden başlamak üzere anlaşıldığı belirtildi.

Son anlaşmada Fildişi Sahilleri çıkışlı futbolcunun Ocak 2024’e kadar takımda kalacağı onaylanmıştı. Fakat bu anlaşmanın Aris’le olan görüşmelerden sonra geçerliliğini yitirdiği düşünülüyor.

27 Mayıs’ta 35 yaşına ayak basan Gervinho, profesyonel futbol kariyerini Yunanistan’da noktalama niyetinde.

Gervinho, Arsenal

Futbola Fildişi Sahilleri ekibi Abidjan’da başlayan Gervinho, LOSC Lille; Arsenal ve AS Roma gibi köklü kulüplerde forma giydi. Trabzonspor formasıyla da 9 maça çıkabilen tecrübeli oyuncu, 2 gol 1 asistlik katkısıyla Abdullah Avcı’nın takdirini toplamıştı.

Profesyonel futbol kariyeri boyunca 508 resmi maçta forma giyen sol kanat, 133 gol atıp 86 asist yaptı. Mahmoud ‘Trezeguet’ Hassan’ın Trabzonspor’la mukavele yapması da Gervinho’nun Trabzon’daki sonu oldu.

Selanik ekibi Aris de Gervinho’yu transfer etmek istiyor. Bilindiği üzere Aris, Yunanistan Süper Ligi’nde önceki sezonu 3’üncü sırada tamamlamış ve Konferans Ligi biletini almıştı.

Sezon genelinde 62 puan toplayan ekip, Panathinaikos’un bir basamak önünde; Olympiakos ve PAOK’un da iki basamak gerisinde ligi noktaladı.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 7
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam fesih bedelini tıkır tıkır almadan gitmez.
    Cevapla
  • Arif55 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts den yillik 2,2 milyon euro civari para kazanan Gervinho,Yunan takimina 450-500 bin euro ya anlasmis..!Gel de burdan yak simdi..)Tabi Ts den fesih bedeli olarak kurusuna kadar almadan gitmez..
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam eyt bekliyormuş
    Cevapla
  • vayyyy babooooooo 1 yıl önce Şikayet Et
    abi imzaya gidiyorsa sakat degil öyleyse sakat degilsede buzde neden oynamadi bilmedigimiz birseyler donuyor ama hadi hayirlisi
    Cevapla
  • HaNÇeR 1 yıl önce Şikayet Et
    siz bu adamı gelecek vaat ediyor diye aldınız, nasıl araştırmazsınız yaşının 35 olduğunu.?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle