Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ilk hazırlık maçını Macar MTK Budapeşte ile oynuyor. Bir süredir Slovenya'nın Kranj kentinde, Abdullah Avcı idaresinde kamp yapan Bordo-Mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarını da sürdürüyor. Peki, Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Fırtına'nın ilk hazırlık maçının yayın programı...

Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 14.07.2022 11:52 GÜNCELLEME 14.07.2022 11:52

Abdullah Avcı idaresinde geçtiğimiz sezonu en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 8 puan önünde şampiyon tamamlayan Trabzonspor, Slovenya'nın Kranj kentinde MTK Budapeşte ile karşılaşacak. Bir süredir Slovenya'da bulunan Bordo-Mavili ekip, bu müsabakanın akabinde Slovacko ile sahaya inecek. Peki, Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Bordo-Mavililerin ilk hazırlık müsabakasının yayın takvimi...

TRABZONSPOR MTK BUDAPEŞTE MAÇI NE ZAMAN?

Son Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile MTK Budapeşte arasındaki hazırlık maçı, 14 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak. Bu karşılaşma, Slovenya'nın Kranj kentindeki Kranjska Gora'da organize edilecek. Müsabakaya yönelik bilet satışı yapılmazken, sınırlı sayıda katılımcının kabul edilmesi bekleniyor. Öte yandan, maç saatinde Kranj'daki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi tahmin ediliyor.

Abdullah Avcı, Trabzonspor

HANGİ KANALDA?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Trabzonspor MTK Budapeşte maçı ülkemizde A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

FIRTINANIN KAMP KADROSU

Trabzon'daki birinci etap çalışmalarını tamamlar tamamlamaz Slovenya'ya hareket eden Bordo-Mavililer, şu kafile ile Kranj'a gitti:

“Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Kağan Morodaoğlu, Larsen, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Sıopis, Dorukhan Toköz, Bakasetas, Kouassi,Ahmetcan Kaplan, Cornelius, Hakan Yeşil, Hakan Aydın, Faruk Can Genç, Behlul Aydın, Taha Altıkardeş, Serkan Asan, Kerem Şen, Hüseyin Türkmen, Hugo, Berat Özdemir, Marek Hamsık, Denswill, Emrehan Gedikli, Djaniny,Yusuf Erdoğan, Abdulkadir Ömür ve Edin Visca.”

Ayrıca yeni transferlerden Mahmoud 'Trezeguet' Hassan da sözleşme imzalar imzalamaz Slovenya'daki kamp bölgesine giderek takıma katılım sağladı.

Trabzonspor'un yeni transferi Trezeguet

MTK KÜME DÜŞMÜŞTÜ!

Türk kulüplerinin Avrupa elemelerinden tanıdığı, Trabzon'un da son olarak 2019'da bir hazırlık maçında karşılaştığı MTK Budapeşte, geçtiğimiz sezonu 11'inci sırada tamamlayarak bir alt lige düştü. Macar temsilcisi, 33 maçta 36 puan toplayarak Macaristan 2. Ligi'ne indi. MTK, önümüzdeki yıl yeniden NB 1'e dönmek için mücadele edecek.

SIRADA SLOVACKO VAR

Trabzonspor, 14 Temmuz'daki MTK Budapeşte maçından sonra bu kez Slovacko (Çekya) maçı için sahaya inecek. Yine Kranj'da oynanması planlanan müsabaka 16 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek. Şimdilik bu karşılaşmanın saat kaçta başlayacağı açıklanmadı. Bu duyurunun da önümüzdeki günlerde Trabzonspor'un resmi internet adresinden yapılması bekleniyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz