MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 1-1 Neftçi Bakü

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Sakaryaspor, bugün kamp yaptığı Bolu Gerede'de Neftçi Bakü ile kozlarını paylaştı. 90 dakikalık mücadelenin akabinde taraflar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 1-1 Neftçi Bakü
MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 1-1 Neftçi Bakü
GİRİŞ 06.07.2022 18:13 GÜNCELLEME 06.07.2022 18:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yaşayarak TFF 1. Lig'e terfi eden Sakaryaspor, hazırlıklarını İlker Püren idaresinde sürdürüyor. Şimdiye dek Odise Roshi, Isaac Donkor, İsmail Erdoğan, Cihan Topaloğlu, Kabongo Kasongo, Michal Nalepa ve Hakan Yavuz'la anlaşmaya varan Yeşil-Siyahlı ekip, Gerede'de (Bolu) kamp yapıyor. Burada da kardeş ülke Azerbaycan temsilcilerinden Neftçi Bakü ile kozlarını paylaştı. Bu müsabaka 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

SAKARYASPOR NEFTÇİ BAKÜ MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Marmara Bölgesi temsilcisi Sakaryaspor ile Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü arasındaki hazırlık maçının yayıncısı bulunmuyor. Normalde Yeşil-Siyahlı ekibin oynadığı maçlar Sakarya'nın yerel televizyon kanalı TV264'te yayınlanıyordu. Fakat bu müsabakaya ilişkin kulüp ve kanal yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Ümit Kurt, Sakaryaspor

MAÇ NE ZAMAN?

Ülkemizdeki ve Azerbaycan'daki binlerce futbolseverin adeta iple çektiği Sakaryaspor Neftçi Bakü hazırlık maçı, 6 Temmuz Çarşamba günü saat 15.45'te başlıyor. Gerede'deki bir otelin sahasında düzenlenen maç öncesinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor. Öte yandan, müsabakayı sadece her iki takımın teknik heyeti takip edecek.

Konuk Neftçi Bakü'nün sosyal medya hesabından Sakaryaspor maçı için "Kardeşlik Maçı" tanımı yapıldı.

Neftçi Bakü

SAKARYASPOR'UN TRANSFERLERİ

Uzun bir aradan sonra yeniden TFF 1. Lig'e dönen Sakaryaspor, 17 Haziran'da açılan yaz transfer dönemi boyunca şu isimlerle anlaşmaya vardı:

Odise Roshi

Isaac Donkor

İsmail Erdoğan

Cihan Topaloğlu

Kabongo Kasongo

Michal Nalepa

Hakan Yavuz

Yeşil-Siyahlılar bu isimlerin haricinde Ömer Bozan, Doğan Ateş, Umut Sönmez, Fatih Gülmez, Tahir Babaoğlu, Mehmet Yıldızaç, Ali Özgün, Murat Yılmaz, Eyüpcan Delibalta, Ömer Can Sokullu ve Savaş Yılmaz'la yollarını ayırdı. 

SAKARYASPOR'UN İLK YARI FİKSTÜRÜ

Göztepe

Altınordu

Tuzlaspor

Keçiörengücü

Denizlispor

Samsunspor

Yeni Malatyaspor

Bodrumspor

Adanaspor

Eyüpspor

Altay

Manisa FK

Çaykur Rizespor

Bandırmaspor

Boluspor

BB Erzurumspor

Pendik

Gençlerbirliği

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • Lukhe 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakarya baskanlari mafyadir simdi kalkar birisi butun parayi alir kacar sakarya bi 8-10 sene daha 5. Liglere kadar duser gelir. Her zaman yaşanan klasik senaryo
    Cevapla