Hakan Çalhanoğlu’ndan Ibrahimovic’e sert cevap

Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Milan’ın şampiyonluk kutlamalarında kendisine sataşan Zlatan Ibrahimovic’e sert cevap verdi.

Hakan Çalhanoğlu’ndan Ibrahimovic’e sert cevap
Hakan Çalhanoğlu’ndan Ibrahimovic’e sert cevap
GİRİŞ 23.06.2022 19:34 GÜNCELLEME 23.06.2022 19:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Futbol Takımının ve Inter’in yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz gün Tivibu Spor’un konuğu oldu. Futbol gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan oyuncu, Zlatan Ibrahimovic’le arasındaki gerilimi de yorumladı.

Marko Arnautovic kimdir?Marko Arnautovic kimdir?

Hatırlanacağı üzere Zlatan Ibrahimovic, AC Milan’ın şampiyonluk kutlamasında takım otobüsünden taraftara seslenerek “Hakan’a mesaj göndermek ister misiniz? Duyamıyorum…” demişti.

Binlerce Milanlı Hakan’a hakaret ederken Zlatan Ibrahimovic’in bu tutumu uzun süre boyunca gündemde kalmıştı.

Gareth Bale'den sürpriz hamle! Bedelsiz olarak...Gareth Bale'den sürpriz hamle! Bedelsiz olarak...

"TARAFTARIN İLGİSİNİ ÇEKMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR..."

Zlatan Ibrahimovic'in yaşına uygun davranmadığını belirten Hakan Çalhanoğlu: “Adam 40 yaşında, ben 40 yaşında olsam bunu yapmam. 18 yaşında değilsin ki. İlgi çekmeyi seviyor, şu an bunlarla yaşıyor zaten. Hiç katkısı yoktu bu sene, hiç oynamadı. Ama taraftarın ilgisini çekmek için her şeyi yapıyor. Benim hiç umrumda değil, hiç takmıyorum böyle şeyleri" diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu, Inter

"YOKSA KİTABI BOŞ OLURDU..."

AC Milan'da oynadığı dönemde Zlatan Ibrahimovic'le aralarının iyi olduğunu anlatan milli futbolcu: "Milan’da oynarken beni sürekli arayan, yemeğe çıkmak isteyen, birlikte motorsiklet kullanan kişinin bunu yapması doğru değil. Ben ona saygı duydum, o da bana karşı öyleydi. Kitabında da beni yazmış. Yazması gerekiyordu, yoksa kitabı boş olurdu. Ona cevap vermem, en iyisi cevap vermemektir” dedi.

Hakan Çalhanoğlu ile Ibrahimovic'in motor seyahati

Temmuz 2021'de bedelsiz olarak Inter'e geçen Hakan Çalhanoğlu, Mavi-Siyahlılardaki ilk sezonunda 46 maça çıkarken 8 gol atıp 13 asist yaptı. Takımının 21 golüne katkı sağlayan Hakan, eski takımına karşı oynadığı iki maçta 2 gole katkı sağladı. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • emre1907 1 yıl önce Şikayet Et
    İkiside iyi futbolcu, anlasilan ufak bir seye takilmislar. Bir yemek daha yerlerse bu puruz kendiliginden bitecektir.
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Adama Allah yetenek vermiş ama adamlık vermemiş kendini bi halt sanan kimsenin saygı duymadığı seyegin teki hakan kendine yakıştığı gibi cevabını vermiş
    Cevapla
  • karanehir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanada bu yakışır. O da kendine yakışanı yapıyor. İyi futbolcu, fakat şarlatanlığı daha üst seviyede.
    Cevapla