Beşiktaş Sampdoria hazırlık maçı ne zaman? 'Serdar Saatçı' detayı dikkat çekti!

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 6'ncı sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesinde İtalya Serie A ekibi Sampdoria ile kozlarını paylaşacak. İtalyan basınında çıkan haberlerde, Sampdoria'nın Serdar Saatçı için Türkiye'ye geleceği öne sürüldü. Peki, Beşiktaş Sampdoria maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, hazırlık karşılaşmasının takvimi...

Beşiktaş Sampdoria hazırlık maçı ne zaman? 'Serdar Saatçı' detayı dikkat çekti!
Beşiktaş Sampdoria hazırlık maçı ne zaman? 'Serdar Saatçı' detayı dikkat çekti!
GİRİŞ 22.06.2022 14:07 GÜNCELLEME 22.06.2022 14:07

Kulüpler bazında normal sezonun sona ermesiyle beraber Avrupa'da ve ülkemizde UEFA Uluslar Ligi heyecanı yaşanıyordu. Bu turnuvadaki 4'üncü maçların tamamlanmasıyla birlikte futbolcular yeniden kulüplerine döndü. Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren ekipler, 5 Ağustos'a kadar olan süreci hazırlık maçları ve yoğun antrenman temposu ile geçiriyor. Önceki sezonu 6'ncı sırada tamamlayan Beşiktaş da Serie A ekibi Sampdoria'yı evinde ağırlayacak. İtalyan basınındaki haberlerde Sampdoria'nın Serdar Saatçı'ya olan ilgisinden ötürü İstanbul'a geleceği öne sürüldü. Peki, Beşiktaş Sampdoria hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Salernitana hazırlık maçı ne zaman?Galatasaray Salernitana hazırlık maçı ne zaman?

BEŞİKTAŞ SAMPDORİA MAÇI NE ZAMAN?

İtalya'da yayın yapan Il Secolo'nun haberine göre, Beşiktaş ile Sampdoria arasındaki hazırlık karşılaşmasının 30 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacağı öne sürüldü. Il Secolo'nun bu haberi dışında kulüplerden henüz karşılaşmaya dair net bir açıklama yapılmadı. Buna ek olarak, müsabakanın Siyah-Beyazlı ekibin evi Vodafone Park'ta organize edileceği iddia edildi.

HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Sampdoria arasındaki olası hazırlık karşılaşmasının yayıncısı henüz belli olmadı. Siyah-Beyazlı ekip, geçtiğimiz yaz döneminde oynadığı hazırlık maçlarını YouTube kanalı üzerinden ekrana getiriyordu. Fakat şimdilik bu müsabakanın yayıncısı için bir açıklama yapılmadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael

KARA-KARTAL'IN HAZIRLIK MAÇI TAKVİMİ

Önceki sezon takımın teknik direktörlerinden Sergen Yalçın ve Önder Karaveli ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Beşiktaş, yola Valerien Ismael ile devam etmişti. Takımın başına getirilen Fransız çalıştırıcı, yeni sezon öncesinde transfer listesini hazırlayıp yönetime sundu. Buna ek olarak, Beşiktaş'ın hazırlık maçı takvimi de belli oldu. Siyah-Beyazlı ekibin yaz döneminde oynayacağı karşılaşmaların tarihleri şu şekilde:

  • Wolverhampton x Beşiktaş: 23 Temmuz Cumartesi, 19.00

  • Alaves x Beşiktaş: 27 Temmuz Çarşamba, 19.00

  • Beşiktaş x Sampdoria: 30 Temmuz Cumartesi, 19.00 (Tahmini)

SERDAR SAATÇI'YI İSTİYORLAR

Beşiktaş'ta 9 Kasım 2020'de A Takıma yükseltilen Serdar Saatçı, önceki sezon 11 maçta forma şansı buldu. 1 gol, 1 asistle sezonu kapatan 19 yaşındaki savunmacı için Sampdoria devreye girdi.

Serdar Saatçı, Beşiktaş

Serie A'da 2021-22 sezonunu 15'inci sırada tamamlayan ekip, savunma hattına yatırım yapmaya hazırlanıyor. Serdar için Sampdoria'nın Beşiktaş'la temas halinde olduğu öne sürüldü. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz