Fenerbahçe Tirana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi...

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme turundan katılım sağlayacak Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sürdürüyor. Bu doğrultuda, Sarı Lacivertliler ikinci hazırlık maçını Arnavutluk şampiyonu Tirana ile oynayacak. Peki, Fenerbahçe KF Tirana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, müsabakanın yayın bilgisi ve takvimi...

Fenerbahçe Tirana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi...
Fenerbahçe Tirana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi...
GİRİŞ 25.06.2022 12:36 GÜNCELLEME 25.06.2022 12:37

Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 2'nci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi bileti alan Fenerbahçe, Jorge Jesus ile beraber yeni sezonu açtı. İlk olarak Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi ile karşılaşan Sarı-Lacivertliler, ikinci maçını Arnavutluk'tan KF Tirana ile oynayacak. Peki, Fenerbahçe Tirana hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, sezonun ikinci karşılaşmasının yayın takvimi...

FENERBAHÇE TİRANA MAÇI NE ZAMAN?

Hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'nin Tirana ile oynayacağı hazırlık maçı, 25 Haziran Cumartesi günü saat 16.00'da organize edilecek. Sarı-Lacivertli ekibin bu karşılaşmadan sonra Şampiyonlar Ligi etabı için uzun bir hazırlık sürecine girmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

HANGİ KANALDA?

Yeni sezona "Sahne Bizim" sloganı ile hazırlanan Fenerbahçe'nin Tirana maçı, ülkemizde FBTV kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Bunun dışında, FBTV'nin YouTube kanalında da maç yayını yapılacak. Fakat bu yayın, sadece Katıl üyelerine özel olacak. 

Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi? Fenerbahçe YouTube Katıl ücretli mi?

FBTV YOUTUBE KATIL ÜCRETİ

Fenerbahçe'nin kulüp televizyon kanalı FBTV'nin YouTube kanalında Katıl bölümü bulunuyor. Üyeler, aylık 15 TL ödeme yaparak FBTV YouTube kanalının özel içeriklerini seyredebiliyor. Sarı-Lacivertlilerin deplasman maçlarının hikayeleri, antrenmanları ve maç yayınları Katıl üzerinden izlenebiliyor.

KF Tirana'nın en skoreri (18) Taulant Seferi

KF TİRANA DA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE!

Son üç sezondur iki kez Arnavutluk Ligi'ni şampiyonlukla tamamlayan KF Tirana, Şampiyonlar Ligi'ne 1. Ön Eleme turundan katılım sağladı. Arnavutluk temsilcisi, ilk maçını Lüksemburg ekibi Dudelange ile oynayacak. KF Tirana'da sezonun en skorer ismi ise Taulant Seferi'ydi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz