Fenerbahçe Shkupi hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi?

Yeni sezon öncesinde teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe, yaz döneminin ilk hazırlık maçını Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile oynayacak. Günler öncesinde İstanbul'a gelerek Samandıra Can Bartu Spor Tesisleri'nde kampa giren Shkupi, Sarı-Lacivertlilere rakip oluyor. Peki, Fenerbahçe Shkupi hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, karşılaşmanın yayın bilgileri...

Fenerbahçe Shkupi hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi?
Fenerbahçe Shkupi hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifreli mi?
GİRİŞ 22.06.2022 12:18 GÜNCELLEME 22.06.2022 15:50

Süper Lig'de önceki sezonu 2'nci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi bileti alan Fenerbahçe, yeni dönemin ilk maçını Kuzey Makedonya temsilcisi Shkupi ile oynuyor. Geçtiğimiz sezon, Prva Makedonska'yı (Makedonya Ligi) şampiyonlukla tamamlayan Shkupi, bir süredir İstanbul'da sezon hazırlıklarını sürdürüyordu. İki kulübün yönetim heyetleri tarafından yapılan görüşmeler sonucunda hazırlık maçı oynanması kararlaştırıldı. Peki, Fenerbahçe Shkupi (Şkupi) hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

FENERBAHÇE SHKUPİ MAÇI NE ZAMAN?

Jorge Jesus ile yeni bir sayfa açan Fenerbahçe'nin Shkupi ile oynayacağı hazırlık maçı, 22 Haziran Çarşamba günü saat 18.00'de başlayacak. Bu karşılaşma, Sarı-Lacivertli ekibin Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde organize edilecek. Shkupi maçından sonra Fenerbahçe bu kez Tirana ile sahaya çıkacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus

HANGİ KANALDA?

Binlerce Fenerbahçeli futbol tutkununun adeta iple çektiği Fenerbahçe Shkupi maçı, kulübün televizyon kanalı FBTV üzerinden canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Ayrıca, FBTV'nin YouTube kanalında da maç yayını yapılacak. Fakat bu yayın da sadece Katıl üyelerine özel olacak. Yani, aylık aboneliği bulunan taraftarlar karşılaşmayı seyredebilecek.

Sunday Adetunji, Kuzey Makedonya Ligi Gol Kralı

SHKUPİ DE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE!

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında kozlarını paylaşacağı Shkupi, Kuzey Makedonya Ligi'ni şampiyonlukla tamamlamıştı. Sezonu liderlikte sonuçlandıran Balkan temsilcisi, Şampiyonlar Ligi biletini almaya hak kazandı. Shkupi, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 1. Ön Eleme turundan katılım sağlarken, rakibi Cebelitarık şampiyonu Lincoln oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz