Türkiye Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nin dördüncü maçında Litvanya'yı evinde ağırlayacak. Hatırlanacağı üzere iki takım arasındaki ilk maç Vilnius'da (Litvanya) oynanmış ve Milliler 6-0'lık skorla galibiyete uzanmıştı. Serinin ikinci maçı ise İzmir'de oynanacak. Peki, Türkiye Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın bilgileri...

Türkiye Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...
Türkiye Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi...
GİRİŞ 11.06.2022 23:22 GÜNCELLEME 11.06.2022 23:23

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta yoluna dolu dizgin devam eden Türkiye A Milli Futbol Takımımız, grup aşamasının dördüncü maçını Litvanya ile oynayacak. Bilindiği üzere, Ay-Yıldızlılar ilk maçta Vilnius'a uçmuş ve Litvanya'yı deplasmanda 6-0 gibi farklı bir skorla geçmesini bilmişti. İki takım arasındaki rövanş müsabakası da İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Türkiye Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen müsabakanın hakemleri...

TÜRKİYE LİTVANYA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Futbol Takımımız ile Litvanya'nın oynayacağı grup maçı, 14 Haziran Salı günü saat 21.45'te başlayacak. Bu müsabaka, aynı zamanda Göztepe Anonim Şirketi'nin de evi olarak bilinen Gürsel Aksel Stadyumu'nda organize edilecek. Müsabakanın biletleri Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve Litvanya Futbol Federasyonu'nu tarafından satılacak. Litvanya tarafı, sadece misafir tribüne yönelik satış gerçekleştirecek.

Uğurcan Çakır, Türkiye A Milli Futbol Takımı

MAÇ HANGİ KANALDA?

Ay-Yıldızlı Türkiye ile Litvanya arasındaki C Ligi 1. Grup maçı, ülkemizde TRT 1 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca, TRT 1 kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya ilişkin son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

HAKEMLER

  • Stephanie Frappart

  • Mikael Berchebru

  • Cyril Mugnier

  • Mikael Lesage

UEFA'nın resmi internet sitesinde müsabakanın saha içi hakemleri duyuruldu. Frappart, Berchebru; Mugnier ve Lesage Fransa Futbol Federasyonu'ndan atandı. VAR ve AVAR hakemleri de maçtan bir veya iki gün önce belli olacak.

MAÇ BİLET FİYATLARI

Türkiye Futbol Federasyonu, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak rövanş maçının biletlerini PassoLig sistemi üzerinden satışa sundu. Buna göre, 1. Kategorideki biletler 100 TL'ye, ikinci kategorideki biletler de 50 TL'ye alıcı buluyor.

İLK MAÇTA NE OLDU?

Türkiye ile Litvanya arasındaki ilk maç, Vilnius'taki LFF Stadyumu'nda oynandı. Milliler, Litvanya'yı 6-0'lık skorla geçerek gruptaki averajını 8'e yükseltmişti. İlk maçta Doğukan Sinik (2), Serdar Dursun (2), Yunus Akgün ve Halil Dervişoğlu skora katkı sağlayan isimlerdi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz