Türkiye Belçika Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Voleybol Milletler Ligi'ndeki dördüncü maçını Belçika ile oynayacak. Millilerin ilk üç maçlık periyodunda İtalya; Çin ve Bulgaristan yer alıyordu. Bu karşılaşmalardan sonra, Ankara'da son kez Belçika'ya karşı ter dökecekler. Peki, Türkiye Belçika maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, başkentteki son müsabakanın yayın programı...

Türkiye Belçika Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman?
Türkiye Belçika Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman?
GİRİŞ 03.06.2022 20:38 GÜNCELLEME 03.06.2022 20:38

Dünya Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) organize ettiği Voleybol Milletler Ligi'nde Ankara etabı devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bu etaptaki son maçını Belçika ile oynayacak. Belçika maçından sonra Brezilya ve Kanada haftaları başlayacak. Son olarak, sezonu ilk 4 sıra içerisinde tamamlayan ülke takımları, Ankara'daki finallerde birincilik için mücadele edecek. Peki, Türkiye Belçika maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor. İşte, Millilerin Ankara'daki son maçının yayın programı...

TÜRKİYE BELÇİKA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Belçika arasındaki Voleybol Milletler Ligi'nin 4'üncü maçı, 5 Haziran Pazar günü oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. Başkent Ankara Salonu'ndaki müsabakanın biletleri BiletiniAl adlı platform üzerinden satışa sunuldu.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Ülkemizdeki voleybolseverlerin adeta iple çektiği Türkiye Belçika voleybol maçı, TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet adresinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sitesinde de karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Voleybol

BREZİLYA HAFTASI

Kadın Milli Voleybol Takımımız, Ankara'daki Belçika maçından sonra Voleybol Milletler Ligi'nin ikinci haftası için Brezilya'ya gidecek. Millilerin Brezilya'da oynayacağı maçlar ise şu şekilde:

  • Brezilya Türkiye: 16 Haziran Perşembe

  • Sırbistan Türkiye: 17 Haziran Cuma

  • Almanya Türkiye: 18 Haziran Cumartesi

  • Türkiye Güney Kore: 19 Haziran Pazar

Brezilya haftasından sonra bu kez Kanada takvimi başlayacak.

KANADA TAKVİMİ

Milliler, final yolunda son olarak Calgary-Kanada'ya seyahat edecek. Bu etapta da 4 maç oynayacaklar. 

  • Kanada Türkiye: 29 Haziran Çarşamba

  • Türkiye Hollanda: 30 Haziran Perşembe

  • Türkiye Japonya: 1 Temmuz Cuma

  • Türkiye ABD: 2 Temmuz Cumartesi

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bu dört maçı oynadıktan sonra bu kez Ankara'da final haftası başlayacak. Milliler, turnuvanın ilk 4 sırasında yer almaları halinde finale katılım sağlayabilecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz