Bulgaristan Türkiye maçı ne zaman? Voleybol Milletler Ligi...

Kulüp düzeyinde normal lig sezonunun sona ermesiyle beraber Voleybol Milletler Ligi turnuvası başladı. Geçtiğimiz yıl bu turnuvayı 3'üncü sırada tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, serinin 3'üncü maçında Bulgaristan'la karşılaşıyor. Peki, Bulgaristan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen karşılaşmanın yayın tarihleri...

Bulgaristan Türkiye maçı ne zaman? Voleybol Milletler Ligi...
Bulgaristan Türkiye maçı ne zaman? Voleybol Milletler Ligi...
GİRİŞ 03.06.2022 17:22 GÜNCELLEME 03.06.2022 17:22

Voleybol Milletler Ligi'nde temsilcimiz A Milli Kadın Voleybol Takımı, üçüncü maçını Bulgaristan ile oynayacak. İlk maçında İtalya'yla karşılaşıp 3-0 gibi net bir farkla galibiyete koşan Milliler, ikinci maçta Çin'le salona indi. Milliler, Ankara haftasında bu kez komşu Bulgaristan'ı ağırlıyor. Peki, Bulgaristan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, temsilcimizin oynayacağı kritik müsabakanın yayın bilgileri...

Formula 1 bu hafta yok mu? Sıradaki yarış nerede yapılacak? Formula 1 bu hafta yok mu? Sıradaki yarış nerede yapılacak?

BULGARİSTAN TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Ülkemizdeki binlerce voleybol tutkununun adeta iple çektiği Bulgaristan Türkiye maçı, 4 Haziran Cumartesi günü saat 19.00'da başlıyor. Kritik karşılaşma, başkentteki Ankara Spor Salonu'nda oynanacak. Maç öncesi biletler, BiletiniAl adlı platformdan satışa sunuldu. Bu platformdaki biletler kombine olarak veya sadece maça yönelik satılmaktadır.

Voleybol

MAÇ HANGİ KANALDA?

Temsilcimizin Ankara'daki üçüncü karşılaşması olarak da bilinen Bulgaristan Türkiye maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bazı durumlar da milli maçların TRT Spor YILDIZ kanalına da alındığı oluyor. Fakat bu müsabakanın TRT Spor kanalında yayınlanacağı bizzat TRT Spor'un yayın akışı çizelgesinde yer alıyor.

ANKARA'DAKİ SON MAÇ!

Kadın Voleybol Milli Takımımız, Bulgaristan'la oynayacağı maçtan sadece bir gün sonra bu kez Belçika ile salona inecek. Bu karşılaşma da 5 Haziran Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Bu müsabakadan sonra bu kez Brezilya ve Kanada haftalarına geçilecek. Tüm maçlar tamamlanır tamamlanmaz, sezonu ilk 4 sırada tamamlayan ekipler Ankara'daki Play-Off'lara katılım sağlayacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz