Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Voleybol Milletler Ligi heyecanı yeniden başladı. Temsilcimiz Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, serinin ikinci karşılaşmasını Çin Halk Cumhuriyeti'yle oynayacak. Peki, Türkiye Çin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Voleybol tutkunları bu karşılaşmanın yayın programını araştırırken, ülkemizin takviminde yer alan diğer maçlar da merak ediliyor. İşte, kritik voleybol maçının yayın tarihi...

Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 03.06.2022 15:48 GÜNCELLEME 03.06.2022 15:48

Geçtiğimiz yıl, Voleybol Milletler Ligi'nde Japonya'yı yenerek sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu senenin ikinci maçını Çin Halk Cumhuriyeti'ne karşı oynuyor. Sezonun ilk maçında İtalya ile kozlarını paylaşan Milliler, ikinci maçında da salona galibiyet parolasıyla çıkıyor. Milliler, ilk maçında İtalya'yı 3-0'lık skorla yendi. Peki, Türkiye Çin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik müsabakanın yayın programı...

TÜRKİYE ÇİN KADIN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce sporseverin merakla beklediği Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi 2'nci maçı, 3 Haziran Cuma günü oynanacak. Ankara Spor Salonu'ndaki karşılaşma, Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. Maç saatinde kentteki hava durumunun 27 derece olması ve yağışlı geçmesi düşünülüyor.

Voleybol

MAÇ HANGİ KANALDA?

Türkiye ile İtalya arasındaki kritik karşılaşma, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek müsabakaya ilişkin gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Dünyanın en değerli 20 futbolcusu! Listede büyük rekabet...Dünyanın en değerli 20 futbolcusu! Listede büyük rekabet...

MİLLİLERİN ANKARA'DAKİ TAKVİMİ

Başkent Ankara'da, Voleybol Milletler Ligi'nin ilk maçını İtalya ile oynayan Milliler, ikinci maçında Çin'le kozlarını paylaşacak. Temsilcimizin Ankara'daki kalan maçları şu şekilde:

  • Bulgaristan Türkiye: 4 Haziran Cumartesi

  • Türkiye Belçika: 5 Haziran Pazar

Bu maçlar tamamlanır tamamlanmaz bu kez ikinci hafta maçları için Türkiye kafilesi Brezilya'ya uçacak. Brezilya'da da dört maç oynandıktan sonra bu kez Kanada'da üçüncü hafta maçları yapılacak. Turnuva finalleri de 13-17 Temmuz tarihlerinde yine Ankara'da düzenlenecek.

BREZİLYA HAFTASI

Kadın Milli Voleybol Takımımız, Ankara'daki Belçika maçından sonra Voleybol Milletler Ligi'nin ikinci haftası için Brezilya'ya gidecek. Millilerin Brezilya'da oynayacağı maçlar ise şu şekilde:

  • Brezilya Türkiye: 16 Haziran Perşembe

  • Sırbistan Türkiye: 17 Haziran Cuma

  • Almanya Türkiye: 18 Haziran Cumartesi

  • Türkiye Güney Kore: 19 Haziran Pazar

Brezilya haftasından sonra bu kez Kanada takvimi başlayacak.

KANADA TAKVİMİ

Milliler, final yolunda son olarak Calgary-Kanada'ya seyahat edecek. Bu etapta da 4 maç oynayacaklar. 

  • Kanada Türkiye: 29 Haziran Çarşamba

  • Türkiye Hollanda: 30 Haziran Perşembe

  • Türkiye Japonya: 1 Temmuz Cuma

  • Türkiye ABD: 2 Temmuz Cumartesi

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bu dört maçı oynadıktan sonra bu kez Ankara'da final haftası başlayacak. Milliler, turnuvanın ilk 4 sırasında yer almaları halinde finale katılım sağlayabilecek.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz