Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...

Geçtiğimiz yıl Voleybol Milletler Ligi'nde Japonya'yı yenerek 3'üncülüğe uzanan Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı, bu yıl üç hafta sürecek sezonun ilk haftasını Ankara'da oynayacak. İlk karşılaşmayı da İtalya Kadın Milli Voleybol Takımı ile oynayacak. Peki, Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte kritik karşılaşmanın yayın bilgileri...

Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
Türkiye İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
GİRİŞ 31.05.2022 13:54 GÜNCELLEME 31.05.2022 13:54

Türkiye'de ve Avrupa'da kulüp düzeyinde normal sezonun sona ermesiyle beraber Uluslararası çapta düzenlenen Voleybol Milletler Ligi heyecanı başladı. Geçtiğimiz yıl yarı final aşamasında Amerika Birleşik Devletleri'ne yenilip 3'üncülük maçında Japonya'yı saf dışı bırakan Milliler, bu yıl Kupa'nın en büyük favorisi. Bu sezonki maçların ilk haftası Ankara'da, ikinci haftası Bulgaristan'da ve son olarak üçüncü haftası da Kanada'da düzenlenecek. Kanada'daki üçüncü haftadan sonra ilk 4 takım arasında yarı final ve final müsabakası oynanacak. Temsilcimiz, bu yıl ilk maçını İtalya ile oynuyor. Peki, Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Türkiye İtalya maçının yayın bilgileri...

TÜRKİYE İTALYA KADIN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı ile İtalya Kadın Milli Voleybol Takımı arasındaki Voleybol Milletler Ligi'nin ilk maçı, 31 Mayıs Salı günü saat 18.30'da oynanacak. Bu karşılaşma, Başkent Ankara'da organize edilecek. Öte yandan, Voleybol Takımımız ve diğer ülkeler; 31 Mayıs-5 Haziran tarihlerinde Ankara'da 4'er maça çıkacak.

TÜRKİYE'NİN MAÇ TAKVİMİ

Türkiye-İtalya: 31 Mayıs Salı 2022

Türkiye-Çin: 3 Haziran Cuma 2022

Bulgaristan-Türkiye: 4 Haziran Cumartesi 2022

Türkiye-Belçika: 5 Haziran Pazar 2022

MAÇ HANGİ KANALDA?

Türkiye ile İtalya'nın oynayacağı Voleybol Milletler Ligi'ndeki ilk karşılaşma, ülkemizde TRT Spor YILDIZ kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bunun haricinde, TRT Spor Yıldız kanalının resmi internet adresinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Kadın voleybolu

BİLET FİYATLARI

Kritik karşılaşmanın biletleri, tıpkı diğer voleybol müsabakalarında olduğu gibi BiletiniAl adlı platform aracılığıyla satışa sunuldu. Nisan 2022'de satışı başlanan biletler, karşılaşmaya günler kala tükendi. Bilet fiyatları kategorisi de baz alınarak 30 TL'den başlayıp 1750 TL'ye kadar çıkabiliyor. 

MAÇLAR HANGİ SALONDA OYNANIYOR?

Voleybol Milletler Ligi'ndeki Ankara ayağını kapsayan karşılaşmalar Ankara Spor Salonu'nda oynanacak. 13 bin kişi kapasiteli salon, 2010 yılında açılmış ve 47,1 milyon TL'ye mal edilmişti. Portatif tribünlerle beraber aynı anda 13 bin kişi bu salondan maç seyredebiliyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz