Beşiktaş'ta Salih Özcan gerçeği!

Beşiktaş’ın sezon başında milli orta saha oyuncusu Salih Özcan’ı adeta elinden kaçırdığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Salih Özcan gerçeği!
Beşiktaş'ta Salih Özcan gerçeği!
GİRİŞ 28.05.2022 03:47 GÜNCELLEME 28.05.2022 03:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlılar geçtiğimiz yaz transfer döneminde yetenekli futbolcu ve kulübüyle temasa geçerek maddi konularda büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı. Ancak yönetimin daha sonra harcama limitleri ve finansal konulardaki belirsizlik nedeniyle Salih Özcan transferinde geri adım attığı belirlendi.

Yaşanan bu gecikme Beşiktaş’a pahalıya patladı. Köln’de başarılı bir sezon geçiren Salih Özcan, A Milli Takım tercihini Türkiye’den yana kullandı. Yetenekli futbolcu geçtiğimiz günlerde de 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Almanya’nın en önde gelen kulüplerinden Borussia Dortund’a transfer oldu ve 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Salih Özcan’da yaşanan sıkıntılar Beşiktaş’a ders oldu. Siyah-beyazlı yönetim transferde çok daha hızlı davranma kararı aldı. Devre arası Gedson Fernandes’i resmen renklerine bağlayan Beşiktaş’ın önümüzdeki dönemde de transferde hızlı ve kararlı adımlar atacağı vurgulandı. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı’nın bu plan doğrultusunda Teknik Direktör Valerien Ismael’le birlikte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü aktarıldı.

KÖLN'DE PARLADI, İMZAYI ATTI

Köln formasıyla çıktığı 34 resmi maçta 2 gol, 1 asiste imza atan milli futbolcu Salih Özcan hafta başında Borussia Dortmund’la 2026’ya kadar geçerli sözleşme imzalamıştı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 3
  • Ademkul 1 yıl önce Şikayet Et
    iyiki gelmemis, akilli cocukmus. Türkiyede heba olurdu
    Cevapla
  • nikelaj 1 yıl önce Şikayet Et
    2 gol ile parlamiş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    5 yıllık değil 4 yıllık.. 5 milyon euro değil 10 milyon euro ..
    Cevapla