Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Serinin üçüncü karşılaşması...

Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off yarı final karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor. İki İstanbul temsilcisi Darüşşafaka ile Fenerbahçe Beko, serinin üçüncü karşılaşması için kozlarını paylaşacak. Hatırlanacağı üzere, iki takım da şimdiye dek 1'er kez galip gelmiş ve seride son durum 1-1'di. Skoru 3'e getiren takımın da finale çıkacağı biliniyor. Peki, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte kritik karşılaşmaya dair merak edilenler...

Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Serinin üçüncü karşılaşması...
Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Serinin üçüncü karşılaşması...
GİRİŞ 27.05.2022 20:06 GÜNCELLEME 27.05.2022 20:06

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon tamamlanırken, Play-Off bileti alan takımlar arasında maçlar devam ediyor. Çeyrek final karşılaşmaları sonuçlanır sonuçlanmaz yarı final müsabakalarına geçilmişti. Bu etapta, Darüşşafaka ile Fenerbahçe Beko eşleşmişti. İki takım şimdiye dek 2 karşılaşma oynarken bu maçların birini Fenerbahçe, diğerini de Darüşşafaka kazandı. İki takım şimdi üçüncü karşılaşmayı bekliyor. Peki, Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte kritik karşılaşmanın yayın bilgileri...

DARÜŞŞAFAKA FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

Darüşşafaka ile Fenerbahçe arasındaki serinin üçüncü karşılaşması, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Müsabaka, Darüşşafaka seyircisinin önünde organize edilecek.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Binlerce basketbol tutkununun adeta iple çektiği Darüşşafaka Fenerbahçe Beko maçı, ülkemizde Tivibu Spor 2 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe Beko Darüşşafaka maçı

Ayrıca, Tivibu uygulamasında da maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

YER

Serinin üçüncü karşılaşması, Darüşşafaka'nın evi Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak. Serinin ilk iki maçı Fenerbahçe'nin Ataşehir'deki evi Ülker Arena'da organize edilmişti. 1-1'lik genel skordan ötürü 4'üncü maçın oynanması da kesinleşti. Bu sebeple, 3 ve 4'üncü maçlar da Darüşşafaka'nın evinde ve taraftarının önünde oynanacak. 

Dördüncü maç da, 30 Mayıs Pazartesi günü saat 20.30'da başlayacak. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz