Bandırmaspor Eyüpspor rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TFF 1. Lig'de normal sezonu 6'ncı sırada tamamlayarak Play-Off bileti alan Eyüpspor, sezonu 3'üncü sırada bitiren Bandırmaspor ile ilk maçını Eyüp Stadı'nda oynadı. Bu karşılaşma, Eyüpspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Finale yükselen ekip, rövanş maçıyla belli olacak. Peki, Bandırmaspor Eyüpspor rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte müsabakanın yayın bilgileri...

Bandırmaspor Eyüpspor rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Bandırmaspor Eyüpspor rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
GİRİŞ 28.05.2022 12:46 GÜNCELLEME 28.05.2022 12:46

TFF 1. Lig'de Play-Off heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Günün son karşılaşması Eyüpspor ile Bandırmaspor arasında oynandı. Ve İstanbul temsilcisi, evinde oynadığı ilk maçtan 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Futbol tutkunları ise, iki takım arasındaki rövanş karşılaşmasının tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, Eyüpspor Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, TFF 1. Lig'deki kritik Play-Off müsabakasının yayın tarihleri... 

BANDIRMASPOR EYÜPSPOR RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Bandırmaspor Eyüpspor maçı, 29 Mayıs Pazar günü saat 15.30'da oynanacak. Karşılaşma, Bandırmaspor'un evi Bandırma 17 Eylül Stadı'nda organize edilecek.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Bandırmaspor Eyüpspor rövanş maçı ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Bunun dışında, beIN Sports HD1 ve beIN Sports Max 1 kanalında da şifreli maç yayını yapılacak. Bu üç adres haricinde, karşılaşmaya dair son gelişmeleri öğrenebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İLK MAÇIN HAKEMLERİ 

  • Erkan Özdamar

  • İsmail Şencan

  • Erdem Bayık

  • Gamze Durmuş Pakkan

RÖVANŞ MAÇININ HAKEMLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde, Bandırmaspor Eyüpspor eşleşmesinin ikinci ayağının hakemleri paylaşıldı. Rövanş maçının hakemleri şu şekilde:

  • Suat Arslanboğa

  • Erdinç Sezertam

  • Samet Çiçek

  • Direnç Tonusluoğlu

Müsabakanın VAR ve AVAR hakemlerinin maç günü açıklanması bekleniyor.

SERİNİN İLK MAÇINDA NE OLDU?

Eyüpspor Bandırmaspor eşleşmesinin ilk karşılaşması 25 Mayıs Çarşamba günü Eyüp Stadı'nda oynandı. İstanbul temsilcisi, Taşkın İlter'in 49'uncu dakikada attığı golle sahasından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bandırmaspor'da da Remi Mulumba 84'üncü dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı. Finale yükselecek taraf, 29 Mayıs'taki rövanş maçıyla belli olacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz