Jorge Jesus Fenerbahçe ile anlaştı mı? Ne zaman İstanbul'a gelecek? Başkan Ali Koç...

Milyonlarca Fenerbahçeli önümüzdeki sezon takımı hangi teknik direktörün çalıştıracağını merak ediyor. Nitekim Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programı esnasında bu yöndeki bir soruyu cevaplamıştı. Başkan Koç, Futbol A Takımına yönelik alınacak kararın ne zaman açıklanacağını da kamuoyu ile paylaşmıştı. Gündemdeki isimlerden biri de Jorge Jesus. Peki, Fenerbahçe; Jorge Jesus ile anlaştı mı?

Jorge Jesus Fenerbahçe ile anlaştı mı? Ne zaman İstanbul'a gelecek? Başkan Ali Koç...
Jorge Jesus Fenerbahçe ile anlaştı mı? Ne zaman İstanbul'a gelecek? Başkan Ali Koç...
GİRİŞ 26.05.2022 16:32 GÜNCELLEME 26.05.2022 16:32

Fenerbahçe'de "teknik direktör" belirsizliği sürüyor. Bir tarafta göreve geldikten sonra yakaladığı olumlu ivmeyle İsmail Kartal, diğer tarafta da Portekiz'in tecrübeli antrenörlerinden Jorge Jesus var. Geçtiğimiz hafta Portekiz'de yayın yapan A Bola'nın "Fenerbahçe Jorge Jesus ile anlaştı" haberi büyük yankı uyandırmıştı. Yine de kulüpten ve Jesus tarafından konuya dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Jorge Jesus kimdir ve kaç yaşındadır? 'Fenerbahçe'yle anlaştı' iddiasıJorge Jesus kimdir ve kaç yaşındadır? "Fenerbahçe'yle anlaştı" iddiası

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktörlük görevindeki belirsizliğin ne zaman giderileceğini açıklamıştı. Başkan Koç, net bir tarih vererek iki ismi kamuoyuna duyurmuştu. Peki, Fenerbahçe Jorge Jesus ile anlaştı mı? Eğer anlaşma yapıldıysa Jorge Jesus'un ne zaman Türkiye'ye geleceği merak ediliyor. İşte son gelişmeler...

"FENERBAHÇE JORGE JESUS İLE ANLAŞTI" İDDİASI

Portekiz'den A Bola gazetesinin bir haberinde, Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Haberin devamında da, Jesus'un bir yıllık kontrat imzalayacağı ve yeni kontratın başarıya göre belirleneceği aktarılmıştı. Bu iddia kısa sürede Türk spor basınında gündeme otururken, kulüpten bu habere yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Jorge Jesus

BAŞKAN ALİ KOÇ'TAN JESUS CEVABI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Jorge Jesus iddialarını yanıtladı. Başkan Koç, İsmail Kartal ve Jorge Jesus'un masada olduğunu, iki isimden biriyle anlaşmaya varılacağını aktardı. Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü "teknik direktör" ikilemiyle geçiren Sarı-Lacivertlilerin yaz transfer sezonu açılmadan bir isimle anlaşmaya varması bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN TEKNİK DİREKTÖRÜ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe teknik direktörünün 30 Mayıs Pazartesi günü belli olacağını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Koç konuşmasının devamında, İsmail Kartal veya Jorge Jesus ikilisinden birisiyle mutabık kalınacağını ve görüşmelerin bu yönde ilerleyeceğini aktardı. Geçici süreliğine göreve getirilen İsmail Kartal da, Yeni Malatyaspor maçının akabinde son kararın Yönetim nezdinde belli olacağını söylemişti. 

Jorge Jesus Flamengo'yu çalıştırırken

JESUS NE ZAMAN İSTANBUL'A GELECEK?

Fenerbahçe'nin Jorge Jesus ile anlaşması halinde, deneyimli antrenörün soluğu İstanbul'da alması bekleniyor. Basında çıkan iddialara göre, kulübe oyuncu önermeye başlayan Jesus'un, yaz transfer sezonu açılmadan göreve başlaması düşünülüyor. Bu sene yaz transfer dönemi 17 Haziran Cuma günü açılacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz