MAÇ ÖZETİ | İskenderunspor (7) 1-1 (6) Iğdır Futbol Kulübü

TFF 3. Lig 2. Grup'ta normal sezonu 2'nci sırada tamamlayıp Play-Off bileti alan İskenderunspor, grubun 3'üncü sıradaki takımı Iğdır Futbol Kulübü ile final maçına çıktı. Bilindiği üzere, iki takım da grubundaki diğer ekiplerle yarı final maçları oynamıştı. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona ererken uzatma periyodunda da eşitlik bozulmadı. Seri penaltı atışlarında da İskenderunspor bir üst lige yükseldi.

MAÇ ÖZETİ | İskenderunspor (7) 1-1 (6) Iğdır Futbol Kulübü
MAÇ ÖZETİ | İskenderunspor (7) 1-1 (6) Iğdır Futbol Kulübü
GİRİŞ 25.05.2022 19:53 GÜNCELLEME 25.05.2022 19:53

TFF 2. Lig'e yükselecek son takım, bugün oynanan İskenderunspor Iğdır Futbol Kulübü maçıyla belli oldu. İskenderunspor, seri penaltı atışlarıyla Iğdır Futbol Kulübü'nü yenerek TFF 2. Lig'e yükseldi. Karşılaşmanın normal süresi 1-1'lik eşitlikle tamamlanırken, uzatma periyodunda da bu skor değişmedi. Hakem Muhammet Ali Metoğlu penaltı atışlarına işaret etti ve İskenderunspor 7-6'lık skorla bir üst lige yükseldi. 

İSKENDERUNSPOR IĞDIR FUTBOL KULÜBÜ MAÇININ YAYIN BİLGİLERİ

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği İskenderunspor Iğdır Futbol Kulübü maçı, ülkemizde A Spor kanalında canlı olarak izlenebiliyor. Ayriyeten, A Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

İSKENDERUN: Muhammet, Recep, İsmail, Emre, Enes, Erdinç, Ahmet, Osman, Onur, Metehan, İrfan

IĞDIR FK: Bayram, Mesut, Berkay, Salih, Batuhan, Arif, Mustafa, Okan, Mert, Muhammet, Suat

MAÇ NE ZAMAN? 

İskenderunspor Iğdır Futbol Kulübü TFF 3. Lig Play-Off final maçı, 25 Mayıs Çarşamba günü saat 16.30'da başlıyor. Müsabaka, Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanıyor. Maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 23 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

HAKEMLER

Muhammet Ali Metoğlu

Hasan Erdoğan

Ozan Burak Akduman

Murat Kasap

Karşılaşmanın hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde paylaşıldı. 

İskenderunspor Iğdır Futbol Kulübü

İKİ TAKIMIN FİNAL YOLCULUĞU

Akdeniz temsilcisi İskenderunspor, sezona TFF 3. Lig 2. Grup'ta başladı. Grupları Şampiyon Düzcespor'un gerisinde, 2'nci sırada tamamlayan ekip; Play-Off bileti aldı. Bu etapta, Yeni Orduspor ile Play-Off maçı oynadılar. Play-Off yarı finalinde Yeni Orduspor'u geçen İskenderun finale yükseldi.

Iğdır Futbol Kulübü de, normal sezonu İskenderunspor'un 2 puan gerisinde; 3'üncü sırada tamamladı. Doğu Anadolu ekibi, Play-Off yarı finalinde 68 Aksaray Belediyespor'la eşleşirken, 2-2 ve 3-2'lik skorlarla finale adını yazdırdı. İskenderun ve Iğdır, bugün TFF 2. Lig'e yükselebilmek için kozlarını paylaşacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz