Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediyespor maçı ne zaman? Final maçının yayınlanacağı kanal belli oldu!

TFF 3. Lig 1. Grup'ta finale kalan Artvin Hopaspor ile Arnavutköy Belediyespor, TFF 2. Lig'e yükselebilmek için mücadele edecek. Kazanan takımın doğrudan bir üst lige yükseleceği maç öncesi nefesler tutuldu. Peki, Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, kritik final müsabakasının yayın bilgileri...

Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediyespor maçı ne zaman? Final maçının yayınlanacağı kanal belli oldu!
Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediyespor maçı ne zaman? Final maçının yayınlanacağı kanal belli oldu!
GİRİŞ 23.05.2022 14:50 GÜNCELLEME 23.05.2022 14:52

TFF 3. Lig 1. Grup'ta normal sezonu 5'inci sırada tamamlayıp yarı final aşamasında Kütahyaspor'u geçen Artvin Hopaspor, finalde İstanbul temsilcisi Arnavutköy Belediyespor ile kozlarını paylaşıyor. Peki, Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İki takımın binlerce taraftarı bu karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırırken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinde de maça dair birtakım gelişmeler yer aldı. Bu gelişmeler arasında müsabakanın oynanacağı stadyum ve hakem kadrosu da bulunuyor. İşte, Hopa Arnavutköy maçının yayın takvimi...

ARTVİN HOPASPOR ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Günlerdir merakla beklenen Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediyespor maçı, 24 Mayıs Salı günü saat 19.00'da başlıyor. Müsabaka, Kayserispor'un evi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı hava tahmin raporuna göre, maç saatinde kentteki sıcaklığın 14 derece olması bekleniyor.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Karadeniz temsilcisi Artvin Hopaspor ile İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyespor arasındaki TFF 3. Lig 2. Grup final müsabakası, A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, A Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

HAKEMLER

  • Oğuzhan Çakır

  • Mert Baykal

  • Yusuf Susuz

  • Ahmet Balkan

Türkiye Futbol Federasyonu, Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediyespor maçındaki saha içi hakemlerini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz