MAÇ ÖZETİ | Fethiyespor (5) 0-0 (4) İçel İdman Yurdu (Penaltılar)

TFF 3. Lig ekiplerinden Fethiyespor ile İçel İdman Yurdu, final müsabakasında kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın normal süresinde gol sesi çıkmayınca 15'er dakikalık iki uzatma periyodu oynandı. Bu etapta da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. İçel'in 3'üncü penaltısını atan Nurettin ile Fethiye'nin 5'inci penaltısını atan Ali Han atışlardan faydalanamadı. 6'ncı atışlarda İçel'den Hakan kaleciye takılırken, Fethiye'den Berkin Kupa'yı getiren golü attı.

MAÇ ÖZETİ | Fethiyespor (5) 0-0 (4) İçel İdman Yurdu (Penaltılar)
MAÇ ÖZETİ | Fethiyespor (5) 0-0 (4) İçel İdman Yurdu (Penaltılar)
GİRİŞ 23.05.2022 22:54 GÜNCELLEME 23.05.2022 22:54

TFF 3. Lig 3. Grup'ta sezonun formda takımlarından Fethiyespor ile İçel İdman Yurdu, final arifesinde mücadele etti. Karşılaşmanın 90 dakikalık normal süresinde iki takım da gol bulamadı. Daha sonra 15'er dakikadan oluşma iki uzatma periyodu oynandı. Taraflar, 30 dakikalık bölümde de skoru değiştirecek golü kaydedemedi. Hakem Onur Özütoprak, seri penaltı atışlarını gösterirken, taraflar bu kez penaltıda kozlarını paylaştı. İçel'in 3'üncü penaltısını atan Nurettin, kaleci Enes'e takıldı. Fethiye'de de Ali Han topu dışarı yolladı. 6'ncı penaltılarda İçel'den Hakan da Enes'i geçemeyince, Fethiyeli Berkin attığı golle takımını bir üst lige taşıdı.

PENALTILAR

İÇEL İDMAN YURDU: Burak Can (Attı), Furkan (Attı), Nurettin (Atamadı), Aslan (Attı), Umut (Attı), Hakan (Atamadı)

FETHİYESPOR: Talha (Attı), Özgür Çelik (Attı), Serdar (Attı), Nurettin (Attı), Ali Han (Atamadı), Berkin (Attı)

FETHİYESPOR İÇEL İDMAN YURDU MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Fethiyespor İçel İdman Yurdu maçı, 23 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, Süper Lig'e yükselen MKE Ankaragücü'nün evi Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. 20 bin 560 kişi kapasiteli spor kompleksi, bugün kapılarını her iki takımın taraftar gruplarına açıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre, bugün kentteki hava sıcaklığının 16 derece civarında olması tahmin ediliyor.

MÜSABAKANIN 11'LERİ

FETHİYESPOR: Enes, Erdinç, Ali Han, Serdar, Serhan, Özgür, Umut, Nurettin, Serhat, Onur, Kadir

İÇEL İDMAN YURDU: Sertaç, Özkan, Burak, Erhan, Aslan, Raşit, Serhat, Berkay, Sabit, Ömer, Umut

MAÇ HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fethiyespor İçel İdman Yurdu maçı A Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenecek. Ayrıca, A Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Maça dair gelişmeleri takip etmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HAKEMLER

  • Onur Özütoprak

  • Önder Çalış

  • Mehmet Özer

  • Aytaç Geçgel

Türkiye Futbol Federasyonu, müsabakanın saha içi hakemlerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. 

STATÜ

Tek maç üzerinden oynanan final maçında, normal sürede üstünlük kuran taraf doğrudan bir üst lige yükselecek. Normal sürede eşitliğin bozulmaması durumunda 15'er dakikalık iki uzatma periyodu oynanacak. Eğer eşitlik 15'er dakikalık iki uzatma periyodunda da bozulmazsa bu kez penaltı atışlarına gidilecek. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz