Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? EuroLeague Final Four final maçı...

THY Euroleague'de Barcelona'yı yenerek finale yükselen Real Madrid, bu alanda üçüncü kez finale yükselen temsilcimiz Anadolu Efes ile kozlarını paylaşıyor. Peki, Real Madrid Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, EuroLeague Final Four final maçına dair merak edilen her şey...

Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? EuroLeague Final Four final maçı...
Real Madrid Anadolu Efes maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? EuroLeague Final Four final maçı...
GİRİŞ 20.05.2022 14:25 GÜNCELLEME 20.05.2022 14:25

Avrupa basketbolunun "1" numaralı organizasyonu EuroLeague'de finalin adı belli oldu. İspanya'nın köklü kulüplerinden Real Madrid, finalde temsilcimiz Anadolu Efes ile sahaya çıkıyor. Peki, Real Madrid Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, THY EuroLeague Final Four final maçının takvimi...

Real Madrid Anadolu Efes Final Maçı Ne Zaman?

THY EuroLeague'de binlerce basketbol tutkununun merakla beklediği Real Madrid Anadolu Efes final maçı, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'de başlıyor. Karşılaşma, tek maç üzerinden oynanacak olmakla beraber kazanan takım doğrudan Kupa'yı müzesine götürecek. Temsilcimiz, önceki yıl bir başka İspanyol ekibi Barcelona'yı finalde mağlup ederek Kupa'ya uzanmıştı.

Stark Arena

Üçüncülük Maçının Tarihleri

EuroLeague'in resmi internet sitesinde yayınlanan son bilgiler doğrultusunda, sezonun üçüncüsünün belli olacağı maçın da 21 Mayıs Cumartesi gününe alındığı öğrenildi. Bu karşılaşma da, saat 17.00'de başlamakla beraber Barcelona ile Olympiakos arasında oynanacak.

Maçlar Hangi Kanalda ve Şifreli Mi?

Avrupa'da ve ülkemizdeki binlerce basketbol tutkununun merak ettiği EuroLeague Final-Four maçları beIN Sports HABER kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanıyor. Karşılaşmalara dair son gelişmeleri öğrenebilmek için TÜMSPOR sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Final-Four Final ve Üçüncülük Maçları

  • Barcelona Olympiakos (Üçüncülük Maçı): 21 Mayıs Cumartesi, 17.00

  • Real Madrid Anadolu Efes (Final - Şampiyonluk Maçı): 21 Mayıs Cumartesi, 22.00

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz