MAÇ ÖZETİ İZLE | Iğdır Futbol Kulübü 3-2 68 Aksarayspor (TFF 3. Lig Play-Off)

TFF 3. Lig 2. Grup'ta normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayan ve Play-Off oynama hakkı kazanan Iğdır Futbol Kulübü, sezonun 4'üncüsü Aksaray Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Bu maç, ülkemizde TRT Kurdi kanalında yayınlanırken, Iğdır Futbol Kulübü 3-2'lik skorla galip geldi. 68 Aksarayspor, Play-Off yarı finalinde elenirken; Iğdır finale yükseldi.

MAÇ ÖZETİ İZLE | Iğdır Futbol Kulübü 3-2 68 Aksarayspor (TFF 3. Lig Play-Off)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Iğdır Futbol Kulübü 3-2 68 Aksarayspor (TFF 3. Lig Play-Off)
GİRİŞ 18.05.2022 17:36 GÜNCELLEME 18.05.2022 17:40

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup'ta Play-Off heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bugün, Iğdır Futbol Kulübü, Iğdır Şehir Stadı'nda Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. Bu karşılaşma, Iğdır Futbol Kulübü'nün 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Iğdır'a galibiyeti getiren golleri Okan ve Muhammet (2) atarken, Aksaray'ın golleri Necmi Çoban ve Alican'dan geldi. Bu sonuçla beraber, Iğdır Futbol Kulübü finale yükseldi. 

Iğdır Futbol Kulübü Aksaray Belediyespor Maç Özeti Nasıl İzlenir?

Iğdır Futbol Kulübü ile Aksaray Belediyespor arasındaki TFF 3. Lig Play-Off yarı final karşılaşmasının özeti, TRT Kurdi kanalında yayınlanmaktadır. Bu adres dışında, müsabakaya dair merak edilen her şeyi TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. TRT Kurdi kanalının uydu ve frekans bilgileri için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)TRT Kurdi Uydu Ayarı ve Frekans Bilgileri 2022 (HD ve Şifresiz Yayın)

Maç Ne Zaman?

Iğdır Futbol Kulübü'nün 68 Aksaray Belediyespor ile oynayacağı TFF 3. Lig Play-Off rövanş maçı, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 15.30'da başlıyor. Karşılaşma, Iğdır Şehir Stadı'nda oynanıyor.

Hakemler

  • Barkın Kara

  • Vedat Demir

  • Enes Biroğlu

  • Egemen Artun

İlk Maçta Ne Olmuştu?

Iğdır Futbol Kulübü ile Aksaray Belediyespor arasındaki ilk maç, Aksaray kentinde oynanmış ve nefes kesen 90 dakikalık mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlanmıştı. O maçta Iğdır'ın gollerini Abdulaziz ile Okan atarken, Aksaray'ın golleri Mervan ve Gürcan'dan gelmişti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz