MAÇ ÖZETİ İZLE | Amed Sportif Faaliyetler 6-7 Tarsus İdman Yurdu (Penaltılar)

TFF 2. Lig Play-Off çeyrek final rövanşında Amed Sportif Faaliyetler, rakibi Tarsus İdman Yurdu'nu Diyarbakır Stadyumu'nda ağırladı. Normal süresi 0-0'lık eşitlikle sonuçlanan karşılaşma penaltılara gitti. Nefes kesen penaltı atışlarında Amed Sportif Faaliyetler'den Kutay topu ağlara gönderemeyince Tarsus İdman Yurdu bir üst tura yükselen ekip oldu.

MAÇ ÖZETİ İZLE | Amed Sportif Faaliyetler 6-7 Tarsus İdman Yurdu (Penaltılar)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Amed Sportif Faaliyetler 6-7 Tarsus İdman Yurdu (Penaltılar)
GİRİŞ 16.05.2022 22:56 GÜNCELLEME 16.05.2022 22:56

TFF 2. Lig'de Amed Sportif Faaliyetler, evinde Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Maçın normal süresinde skor değişmeyince uzatmalara gidildi. 15'er dakikalık iki bölümde de 0-0'lık eşitlik bozulmayınca maçın hakemi penaltıları gösterdi. Amed Sportif Faaliyetler'den Kutay, takımının 7'nci penaltısını kaçırınca Tarsus İdman Yurdu bu fırsatı geri çevirmedi ve 7-6'lık skorla yarı finale yükselen taraf oldu.

PENALTILAR

Amed Sportif Faaliyetler: Bünyamin (Attı), Mervan (Attı), Mehmet (Attı), Hüseyin (Attı), Okan (Attı), Kerem (Attı), Kutay (Kaçırdı) 

Tarsus İdman Yurdu: Uygar Mert (Attı), Sinan (Attı), Özgürcan (Attı), Hakan (Attı), Cengiz (Attı), Sefa (Attı), Yılmaz (Attı)

İlk 11'ler!

AMED: Cantuğ, Hüseyin, Anıl, Kutay, Oğuz, Mansur, Kerem, Mehmet, Mervan, Okan, Üstün

TARSUS İY: 

Amed Sportif Tarsus İdman Yurdu

Maç Ne Zaman?

Amed Sportif Faaliyetler Tarsus İdman Yurdu eşleşmesinin rövanş maçı, 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de başlıyor. Müsabaka, Amed'in evi Diyarbakır Stadyumu'nda oynanıyor. Maç öncesi binlerce bilet satışı gerçekleştirilirken, taraftarın bu müsabakaya yönelik yoğun ilgisi olduğu biliniyor. Diğer taraftan, maçın oynanacağı saatlerde kentteki hava durumunun 19 derece olması ve yağışsız geçmesi düşünülüyor.

Hakemler

Adem Cinek

Mehmet Şengül

Nurettin Dinçer Demir

Mustafa Hakan Belder

Maç Bilet Fiyatları

Amed Sportif Faaliyetler Yönetimi, Tarsus İdman Yurdu ile oynadıkları rövanş maçının biletlerini günler öncesinden satışa sundu. Buna göre, Kuzey ve Güney Tribünleri için 10 TL; Doğu Tribünü için 20 TL ve Batı Tribünü için de 30 TL'lik fiyat belirlendi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz