MAÇ ÖZETİ İZLE | Serikspor 1-2 Sakaryaspor (Şampiyon Sakarya!)

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Marmara temsilcilerinden Sakaryaspor, Serikspor deplasmanından galibiyetle dönerek sezonu şampiyonlukla tamamladı. Yeşil-Siyahlı ekip, Antalya'da aldığı kritik galibiyetle doğrudan bir üst ligin biletini almayı başardı. Böylece, Beyaz Grup'tan Pendik, Kırmızı Grup'tan Sakarya bir üst lige yükselmeyi başaran ekipler oldu. 3'üncü takım da Play-Off sonrası belli olacak.

MAÇ ÖZETİ İZLE | Serikspor 1-2 Sakaryaspor (Şampiyon Sakarya!)
MAÇ ÖZETİ İZLE | Serikspor 1-2 Sakaryaspor (Şampiyon Sakarya!)
GİRİŞ 24.04.2022 16:55 GÜNCELLEME 24.04.2022 16:55

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun favorisi Sakaryaspor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Son derece kritik Serik Belediyespor deplasmanına konuk olan Yeşil-Siyahlılar, rakibini 2-1 mağlup ederken galibiyeti getiren golleri Ömer Bozan ve Onur Ramazan Toprak kaydetti. Serik'in tek golü de Çınar Tarhan'dan geldi. Böylelikle, Sakaryaspor sezonu en yakın takipçisi Bodrumspor'un önünde kapatırken; Serik için küme tehlikesi devam etti. Sakaryaspor, Pendikspor ile beraber TFF 1. Lig biletini almaya hak kazandı. 1. Lig'in son bileti de Play-Off maçları sonucunda belli olacak.

Serikspor Sakaryaspor özet

Serikspor Sakaryaspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta günlerdir merakla beklenen Serikspor Sakaryaspor maçı TV264 kanalı aracılığıyla canlı ve şifresiz olarak izleniyor. Futbolseverler, TÜRKSAT uyduları olmaları halinde gerekli uydu ve frekans ayarlamalarını yaparak bu karşılaşmayı takip edebilir. Bunun dışında, TV264 internet üzerinden de yayın yapan bir kanal olması hasebiyle kanalın internet sitesinden de maçı seyretmeniz mümkün. Bu iki adres dışında, Serikspor Sakaryaspor maçına dair yaşanan gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından öğrenebilirsiniz.

İki Takımın 11'leri Açıklandı Mı?

SERİK BELEDİYESPOR:

SAKARYASPOR: Furkan, Hurşit, Ümit, Çağlayan, Oğuz Yıldırım, Oğuz Kocabal, Doğan, Ömer, Burak, Ozan, Tahir

İki takım da karşılaşmaya son bir saat kala sahaya çıkacak 11'lerini taraftarı ile paylaşacak. Bu bilgilendirmenin akabinde ilk 11 oyuncuları ve yedek oyuncular sahaya çıkıp maç öncesi hazırlıklarına başlayacak.

Serik Belediyespor Sakarya Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Günün dikkat çeken karşılaşmalarından Serik Belediyespor Sakaryaspor maçı 24 Nisan Pazar günü (Bugün) oynanmaktadır. Müsabaka, Türkiye saati ile 15.00'te hakem düdüğüyle birlikte başlayacak. İlk saat içerisinde ilk yarı; ikinci saat içerisinde de ikinci yarı oynanacak. Karşılaşmanın oynandığı kentte hava futbol oynamaya oldukça elverişli.

Maç Nerede Oynanıyor?

Serikspor Sakaryaspor maçı, Akdeniz'in güzide illerinden Antalya ilindeki Serik ilçesinde yer alan İsmail Oğan Stadı'nda oynanmaktadır. Antalya'nın Burdur ve Isparta'ya sınırı bulunup aynı zamanda sahili olan Serik'te 134 bin kişi yaşıyor. İlçedeki stadın kapasitesi de 3 bin 500 kişi ile sınırlı vaziyette. 

Serik Sakarya maç özeti sonucu

TV264 Uydu ve Frekans Bilgileri! TV264 Nasıl İzlenir?

Yıl içerisinde Sakaryaspor'un içerde ve deplasmanda oynadığı birçok maçı yayınlayan TV264 kanalı, Yeşil-Siyahlıların son karşılaşmalarını da ekrana getirecek. Bu sebeple, Sakarya'daki ve Serik'teki futbolseverlerin çoğu bu yerel kanalın nasıl seyredilebileceğini araştırıyor. İşte, TV264 kanalının uydu ve frekans bilgileri...

Türksat 3A: Uydusu 12685 Mhz Sembol Rate 27500 FEC:2/3 Yatay

Maçın Hakemleri!

  • Yusuf Aydın

  • Muhammed Yıldız

  • Tuncay Ercan

  • Murat Ercan

Sakaryaspor Puan Durumu

Geçtiğimiz yıl, TFF 2. Lig Play-Off finaline kadar yükselip, finalde komşusuna yenilen Sakaryaspor, bu sene TFF 1. Lig biletini doğrudan almaya çok yakın. Öyle ki, Tatangalar 78 puanda ve en yakın rakipleri Bodrumspor'la aralarındaki puan farkı 8. Yani, Serik'ten alabilecekleri her türlü galibiyet veya beraberlik halinde kente şampiyon olarak dönecekler. 

Sakaryaspor'un En Golcü Futbolcuları

Sakaryaspor'da yılın en etkili isimleri arasında birden fazla futbolcu yer alsa da, Tahir Babaoğlu ve Ozan Sol yer alıyor. İki futbolcu toplam 28 gole katkı sağlarken, takımın en golcüsü 15 golle Tahir Babaoğlu. Ozan Sol da 13 golle Babaoğlu'nu takip eden isim konumunda. Ek olarak, On Numara pozisyonundaki Ömer Bozan da 7 kez gol atma başarısı gösterdi. Ayrıca, gurbetçi santrfor Ali Özgün 9 kez, sol kanat Hurşit Taşçı da 8 kez fileleri havalandırdı.