MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 3-0 Turgutluspor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor, Manisa temsilcisi Turgutluspor ile evi Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı. Sakarya, Turgutlu'yu 3-0 mağlup ederek finale 3 hafta kala puan farkını 8'e çıkarttı.

MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 3-0 Turgutluspor
MAÇ ÖZETİ | Sakaryaspor 3-0 Turgutluspor
GİRİŞ 17.04.2022 16:58 GÜNCELLEME 17.04.2022 16:59

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta günün dikkat çeken karşılaşmalarından biri Sakaryaspor ile Turgutluspor arasında oynandı. Maç öncesi, Bodrumspor'un 5 puan önünde olan Sakarya, Turgutlu'yu 3-0 yenerek farkı 8'e çıkarttı. Böylece, son 3 maçı kalan Yeşil-Siyahlılar; TFF 1. Lig'e bir adım daha yaklaştı. Sakarya, Serik maçını yenmesi halinde bir üst lige yükselecek.

Sakaryaspor Turgutluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Sakaryaspor Turgutluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

SAKARYASPOR TURGUTLUSPOR MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Sakaryaspor'un Turgutluspor ile oynayacağı TFF 2. Lig Kırmızı Grup 35'inci hafta karşılaşması, TV264 kanalında ekrana geliyor. Sakarya'nın yerel televizyon kanalı TV264, yıl içerisinde de Yeşil Siyahlı ekibin bazı karşılaşmalarını; özellikle içerde oynadığı maçlarını yayınlamıştı. Bu adres dışında, TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek Sakarya Turgutlu maçına dair gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Sakaryaspor Turgutluspor maçı canlı izle

TV264 UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ! İNTERNET YAYINI VAR MI?

TV264, Sakarya'nın yerel televizyon kuruluşudur. Kanalın frekans ve uydu bilgileri resmi internet sitesinde de yayınlanmıştır. Ayrıca, internet üzerinden de canlı yayın hizmeti veriliyor. Yani, Sakaryaspor Turgutluspor maçını sadece uydu üzerinden değil, internetten de takip edebilirsiniz. Öte yandan, TV264'ün uydu ve frekans bilgileri şu şekilde...

TÜRKSAT 3A UYDUSU 12685 Mhz Sembol Rate 27500 FEC: 2/3 YATAY

Sakarya Turgutlu TV264

SAKARYA TURGUTLU MAÇI NE ZAMAN?

Sakaryaspor'un Turgutluspor ile oynayacağı 35'inci hafta karşılaşması, 17 Nisan Pazar (Bugün) günü düzenlenecek. Kritik müsabaka, ülkemizin saatiyle 15.00'te başlayacak. Yeşil-Siyahlılar, evleri Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Manisa temsilcisi Turgutluspor'u ağırlayacak.