4-0'lık galibiyet sonrası Domenico Tedesco'dan Fenerbahçe'ye eleştiri
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 4-0 mağlup etti. Maç sonrası Teknik Direktör Domenico Tedesco, açıklamalar yaptı.
GİRİŞ 15.12.2025 22:45
GÜNCELLEME 15.12.2025 22:45
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 4-0 mağlup etti.
Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, açıklamalarda bulundu.
"MOMENTUMU DEVAM ETTİRMEK ÇOK ÖNEMLİYDİ"
Tedesco, "Bizim için momentumu devam ettirmek çok önemliydi. Norveç'te kazandığımız skorla kazandık ve gol yemedik. İlk yarıda çok iyiydik ve bu yüzden mutluyum.
İlk yarıda iyiydik. İkinci yarıda tempomuz düştü. Rakibin oynamasına izin verdik. Sezon uzun ve zor. Takım harika şekilde antrenman yapıyor.

"İKİNCİ DEVREDE BİRAZ DÜŞTÜK"
3-0’dan sonra temponun düşmesi normal. Mükemmel olmak için iki devre de iyi oynamalısınız. Bugün ikinci devrede biraz düştük" dedi.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
-
FB. 7 saat önce Şikayet Etbiraz değil hoca sanki onuncu kattan düştünüz Konya sahanıza hapsetti sizi şayet iyi akıllı golcüleri olsa dağılacaktınız fenerde işler iyi gitmiyor hoca Konya sana bir ders verdi bu dersi iyi kullan şampiyonuk şu durumda hayal olur fener galip geldi ama dar kadroyla konyayı tebrik ediyorum bir fenerli olarakBeğen Toplam 1 beğeni