Fatih Tekke'den bomba açıklamalar

Milli takıma seçilme kriterinin olması gerektiğini savunan Tekke, Fatih Terim'e kızgın. Zenit'teki durumuna da değinen yıldız futbolcu 'Önümü göremiyorum' dedi.

Fatih Tekke'den bomba açıklamalar
Fatih Tekke'den bomba açıklamalar
GİRİŞ 20.05.2008 22:20 GÜNCELLEME 20.05.2008 22:20
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Zenit ile UEFA Kupası'nı kaldırma başarısı yakalayan ve EURO 2008 için milli takıma davet edilmeyen Fatih Tekke, milli takım kadro seçimi hakkında önemli açıklamalar yaparken Zenit kulübüne de mesaj göndermekten geri kalmadı.


Ligtv'ye konuşan Fatih Tekke, milli takıma seçilmemesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen tecrübeli golcü, 'Söylenecek o kadar çok şey var ki... Konu ülke olunca kolum kanadım kırılıyor. Herkese başarılar diliyorum. Onlar ülkemizi temsil ediyor. Milli takımın ölçüsü olmalı. Seçilmenin bir kriteri olmalı. Sadece bu benim için değil. Türkiye'de yüzde yüz hak eden oyuncular vardı o formayı. Kadro seçiminde adaletsizlik oldu. Sağlığımız sıhhatimiz yerinde. Orada olmayı çok isterdim ama saygı duymaktan başka çaremiz yok. Dualarımız onlarla...' açıklamasını yaparak sitemini dile getirdi.


'ENİNDE SONUNDA VAZGEÇECEKLER'


Zenit'ten ayrılmak istediğini her fırsatta söyleyen fakat 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğu için önünü göremediğini de sözlerine ekleyen Tekke 'Bir oyuncu gitmek istiyorsa onu kimse tutmak istemez. Eninde sonunda benden vazgeçecekler. Eğer yanımda bir Türk arkadaşım olsaydı böyle olmazdı' ifadesini kullanarak Rus kulübe mesaj gönderdi.

Tekke, 'Bireysel olarak belli hedefler koydum. Takım içerisinde saha içerisinde uyum ve özelliklerini sergileme açısından problemler oldu. Bunların düzeleceğini söylediler ama olmadı. Çok büyük sıkıntılarım yok. Ama kapasitemi daha iyi göstereceğim bir yere gitmek istiyorum. Dil problemi yaşıyorum. Takımda arkadaşlık sıcak değil. Benim yerime oynayan arkadaşım çok iyi bir performans gösterdi. Milli takıma oyuncu göndermek için de takımda yerli futbolcuları tercih ettiler ve ben de genelde yedek kaldım. Bunlara karşın hala beni bırakmak istemiyorlar' açıklamasını yaparken 'Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Almanya'da oynamaya sıcak bakıyorum. Almanya olsa güzel olur. Menajerlerim kulübe ayrılmak istediğimi ilettiler.' dedi.

YORUMLAR 15
  • ateş han 15 yıl önce Şikayet Et
    sultansiz olmaz.. fatih sultan tekkesiz milli takiimmi olurmus. tuncaymis semihmis bilmem kimmis tekkenin eline su bile dokemez. bu anlayacak zihniyet yoksa eger, hep futbol olsaniz kac yazarsiniz.
    Cevapla
  • ibrahim keleş 15 yıl önce Şikayet Et
    yazık ettin fatih hoca. zenit in golcüsü fatih tekke bizim bu mil li ta kım da oy naaaarrrr.. sn: fatih terim hocam büyük hocalar oyuncusuna tavır almaz ve oyuncusundan korkmaz.. herhalde sn: fatih terim hocam sizde bir problemler var gibi
    Cevapla
  • mustafa yavuz 15 yıl önce Şikayet Et
    . Son Zenit maçında Fatih\'i seyrettim. Durarak top oynuyorsun,Fatih!Semih yırtınıyor adeta!Sağa sola koşuyor.Müdafaa oyuncularını baskı altında tutuyor.Marke etmesi zor bir oyuncu.Seni kimi kessin de kadroya alsın?!
    Cevapla
  • Perviz Murathan 15 yıl önce Şikayet Et
    anlamadim. arkadaslar her seyi anladim da 1 seyi anlamadim sakat oyuncularin euro 2008 de ne isi var?memlekette oyuncumu yok?
    Cevapla
  • Crazy Türko 15 yıl önce Şikayet Et
    . Milli takimimizi avrupa kupalarinda basariya tasiyacak üc tane forvet ismi geliyo aklima ücü de takimda yok 1.Fatih Tekke 2.Mehmet Yildiz 3.Ümit Karan Ama fatih hocamiz gitmis kimleri almis aklim ermiyo yaa adam askerlikden kaciyo daha ne oynatiyosun onu TÜRK milli takiminda gitsin yunanlarda oynasin kardesim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle